Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Mrtvého chlapce (†4) z Přerova hlídala prý babička: Na místě se sešly desítky šokovaných lidí

Autor: shp - 
8. dubna 2019
20:23

Stačilo pár sekund a neštěstí bylo na světě. Teprve čtyřletý Diego vypadl z otevřeného okna jednoho z činžovních domů v Přerově. Malé dítě, které v osudnou chvíli hlídala babička, bylo na místě mrtvé.

Případem se zabývá policie. „V pondělí po 10. hodině jsme obdrželi oznámení o pádu dítěte z okna domu na ulici Kojetínská v Přerově. Na místě bylo zjištěno, že čtyřletý chlapec vypadl ze čtvrtého patra na chodník před domem,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Podle informací TV Prima se na místě sešly desítky šokovaných Přerovanů. Ti přihlíželi tragickým výjevům, jako bylo ohledání těla a jeho odvoz z místa tragédie. Neopomněli tragédii ani komentovat. „Hlídala ho prý babička, odskočila si k sousedce a pak se to stalo. Je to strašné,“ řekla jedna z přítomných žen reportérům.

Při pádu bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel. Příčina a důvod jeho pádu jsou v současné době v šetření,“ dodala policejní mluvčí Zajícová.  

K tragédii došlo během větrání

Trochu vyvětrali a bylo to. Neuhlídala ho. On byl asi zvědavý, nebo já nevím,“ řekl televizi Nova dědeček tragicky zemřelého chlapce. Neštěstí vyvolalo mezi místní komunitou velké zděšení. Lidé nosí na chodník, kde vyhasl život dítěte, svíčky, které zapalují k uctění jeho památky.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání