Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Byt, kde byl v Lounech utýrán Mareček (†3): Vzplály jeho dveře!

Autor: shp - 
2. března 2019
22:24

V Lounech panuje hodně špatná a smutná nálada. Místní jsou rozzuřeni ze smrti Marečka (†3), kterého měl utýrat k smrti jeho otčím Josef (21). Matka Simona přitom o tom moc dobře věděla. Nyní se drama vystupňovalo, protože začaly hořet dveře bytu, ve kterém se otřesný případ stal.

Co se v Lounech, kde se za Marečka odehrála v pátek mše, stalo? „Chytli ty plyšáci od svíček. Máme z toho akorát nepříjemnosti.  Chodí nás sem lynčovat,“ řekla sousedka Simony. Matka přitom sama přiznala, že o týrání moc dobře věděla.

Bil ho, protože chlapeček neposlouchal

Kluk ho nechtěl poslouchat, tak ho za to mlátil, netušila jsem, že to dojde takhle daleko,“ řekla Blesku. Policii nic nenahlásila, protože se bála, že by jí syna sebrali. Teď je nebohý Mareček už v nebíčku.

Z vraždy dítěte byl už obviněn otčím dítěte, který skončil ve vazbě. Lidé v Lounech jsou tak případem rozhořčení, že matce vyhrožují lynčem. Simona se ohradila proti nenávistným komentářům na svou osobu.

Prý ho milovala

Už mi dejte všichni pokoj, už toho mám vážně dost. Já mu nic neudělala, já ho milovala. Dala bych mu první poslední,“ napsala na sociální síti týden po tragédii. Chlapce měla údajně už v 16 letech.

sheenny ( 8. dubna 2019 21:42 )

Proč je povolena diskuze u tohohle článku a u toho, kde se píše o cikánskym dítěti, či vypadlo z okna, není??????

20tina12 ( 25. března 2019 18:12 )

U nás tresty nejsou!!

lucia.kobra ( 4. března 2019 12:51 )

Před dvěmi lety: Radek Pulčík Já bych strašně chtěl ale us je prej pozde Skrýt nebo nahlásit 2 r Julieta Holubova Julieta Holubova To je mi lito...Promluv s ni Skrýt nebo nahlásit 2 r Radek Pulčík Radek Pulčík Us sem to skousel a ne us prej sem ji omrzel Skrýt nebo nahlásit 2 r Jarmila Ticha Jarmila Ticha nevím, proč říkáš omrzel - chováš se jako velké dítě a ne jako dospělý a otec Marečka. Máš problém se postarat sám o sebe a nemáš žádnou zodpovědnost. Všechno vidíš růžově, nic pro tebe není problém - všechno zařídíš, ale skutečnost je jiná. Je mi líto…Zobrazit více 1 Skrýt nebo nahlásit 2 r Radek Pulčík Radek Pulčík Jo jato vim já sem opjet ten nejhorší Skrýt nebo nahlásit 2 r Jarmila Ticha Jarmila Ticha Ráďo, nikdo neříká, že jsi ten nejhorší - ale v péči o Marečka jste selhali oba a oba buďte rádi, že je tato šance na vyřešení - protože paní doktorka už chtěla dát návrh na odebrání dítěte a tak by skončil někde v kojeňáku a to si myslím, že jestli ho…Zobrazit více Skrýt nebo nahlásit 2 r Julieta Holubova Julieta Holubova Myslim si,ze oba dva nemeli zadne skusenosti.To male prislo moc brzy a oba nevedeli co to obnasi.Jedina nadeje u nich byla drzet za jedno,tahnout za jeden provaz.Bohuzel se jim nepovedlo.Nechci se nekoho dotknout,ale rodice jim meli pomoc, aspon Simci mamka. Skrýt nebo nahlásit 2 r

hejpockej ( 3. března 2019 23:27 )

cuza prolhana co by pro ptaka mezi nohama udelala prvni posledni

hejpockej ( 3. března 2019 23:25 )

pokud neni trestny co ta svin*a udelala, ze nechala tyrat dite, nenahlasila to, kryla, lhala, zanedbala peci, zanedbala poskytnuti lekarske pomoci, atd… a asi to policie neresi, kdyz je svink*a na svobode…. tak to jako kdejaka cuza muze nechat utyrat syna a nic se ji nestane??????? tak tomu mame rozumet??? kdyz stat neni schopny svin*u potrestat, tak to budou muset udelat lidi….

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání