Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Biologický otec utýraného Marečka (†3): Jeho matka mi nechtěla říct, kde je

Autor: shp - 
1. března 2019
20:41

Celé Česko je zhnuseno z případu neuvěřitelného týrání, které stálo život malého Marečka (†3) z Loun. Na povrch vyplouvají čím dál tím děsivější detaily. O smrti svého syna nyní promluvil jeho biologický otec. Matka chlapce Simona mu prý znemožňovala ho vídat.

Do jeho roku a půl jsme spolu žili, bydleli jsme spolu. Ona mi normálně tvrdila, že s malým chodí k lékaři. Já jsem domů jezdil jenom na víkendy, jinak jsem byl v práci,“ popsal mladík FTV Prima, jak to vypadalo u nich doma.

Když se on a Simona rozešli, dostala dítě do péče matka. „Malý jí byl svěřen do péče, že ji v ústavu naučí se o něj postarat,“ řekla babička chlapce o pohnutkách sociálky, která o všem rozhodla. Matka se pak nakonec přestěhovala pryč.

Po otci chtěla jen peníze

Jsem jí psal, kde bydlí. Ona, že v Mostě, ale neřeknu ti kde. Nestarej se, tady máš číslo účtu, hlavně pošli peníze. Říkám: Tak já nemůžu vidět svého syna a nevím, co s ním je,“ zoufá mladý otec. Podle babičky bylo dítě v děsivém stavu.

Byl v šíleném stavu, pozvracený, smrděl zvratky. Když ho přebalovala, tak měl zadeček opruzený až do krve,“ popsala stav dítěte žena ještě v době, kdy k němu měla přístup. V takových podmínkách žil, když mu byl rok a půl. Simoně bylo tehdy 16 let a otci dítěte 19.

Matka věděla, že syna bil

Z Mostu se pak matka i s dítětem vrátila do Loun. Našla si nového partnera Josefa K. (21), který ho dokonce i podle ní bil. „Kluk ho nechtěl poslouchat, tak ho za to mlátil, netušila jsem, že to dojde takhle daleko,“ řekla Blesku. Policie ze smrti chlapce obvinila právě Josefa, který skončil ve vazbě.

 

 

Doporučujeme
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání