Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Otřesná tragédie v Přerově: Chlapeček (†4) vypadl z okna, podlehl zraněním

Otřesná tragédie v Přerově: Chlapeček (†5) vypadl z okna, podlehl zraněním (ilustrační foto)
Otřesná tragédie v Přerově: Chlapeček (†5) vypadl z okna, podlehl zraněním (ilustrační foto)  (Autor: David Malík)
Aktualizováno -
8. dubna 2019
13:20
Autor: dce - 
8. dubna 2019
13:08

Smutnou událost vyšetřují policisté v Přerově. Teprve čtyřletý chlapeček zde vypadl z okna ve čtvrtém patře domu. Lékaři záchranky, kteří na místě zasahovali, už mu nedokázali pomoci, dítě podlehlo vážným zraněním.

K tragédii došlo v pondělí dopoledne v Přerově poblíž nádraží. "V pondělí po 10. hodině jsem obdrželi oznámení o pádu dítěte z okna domu na ulici Kojetínská v Přerově. Na místě bylo zjištěno, že čtyřletý chlapec vypadl ze čtvrtého patra na chodník před domem. Při pádu bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel. Příčina a důvod jeho pádu jsou v současné době v šetření," řekla Blesku policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Událost potvrdila i záchranná služba, která byla na místě, dítěti už ovšem pomoci nedokázali. "Můžu potvrdit, že jsme na místě zasahovali. Další informace nebudeme podávat, případ si převzala policie," uvedl mluvčí záchranky Pavel Lampa.

Už krátce po tragédii se podle Deníku v místě neštěstí začali shlukovat romští obyvatelé. "Volali mi, že mám přijít, tak jsem šel z práce hned domů. Je to strašné neštěstí. Stačí na pár vteřin otevřít okno, chvilka nepozornosti a stane se něco takového," popsal Deníku otřesený dědeček zemřelého chlapce Jan Kroka. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání