Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie vyšetřuje podezřelou smrt dítěte v Lounech. Za katrem skončil 21letý mladík!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: DH - 
18. února 2019
16:38

Od soboty vyšetřují kriminalisté v Lounech smrt dítěte. Policie obvinila jednoho muže z těžkého ublížení na zdraví a z týrání osoby žijící ve společném obydlí. Zadržený mladík je nyní ve vazbě.

Policie je zatím velice skoupá na slovo, a proto není zcela jasné, k čemu v Lounech na severu Čech došlo. „Mohu vám potvrdit, že nám v sobotu ráno bylo ohlášeno úmrtí nezletilého dítěte. Případ si převzali krajští kriminalisté,“ řekla TN.cz policejní mluvčí Alena Bartošová.

V současné době není známo, jak staré dítě přišlo o život, a ani to, jaký vztah k němu měl zadržený jedenadvacetiletý mladík. Vzhledem ke skutkové podstatě jeho obvinění je ale podle TN.cz zřejmé, že si s nezletilou obětí cizí rozhodně nebyli. Server tvrdí, že pravděpodobně zemřelo dítě v batolecím věku.

Podle dostupných informací je obviněný muž za mřížemi. „V pondělí soud obviněného mladíka z Loun poslal do vazby. V případě odsouzení mu hrozí až 12 let za mřížemi,“ řekla TN.cz Bartošová. Bližší informace ale uvést odmítla kvůli citlivosti případu a nízkému věku zemřelého.  

antismejd ( 18. února 2019 19:39 )

informační politika policie je pomalu horší,než za tkzv.totality. radši neříkejte vůbec nic,než tyto tajemně se tvářící bláboly.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání