Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Záhada zamčené koupelny? Mladík z Varů se topil ve vaně: Policisté jednali okamžitě

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Aktualizováno -
18. února 2019
18:11
Autor: DH - 
18. února 2019
15:09

Policisté z Karlových Varů o víkendu zasahovali v jednom ze zdejších bytů. Ve vaně se zde topil třiadvacetiletý mladík. Nakonec museli přejít k radikálnímu kroku a vyrazit zamčené dveře koupelny.

Policisty na muže uzavřeného v koupelně upozornila jeho kamarádka. Právě v její koupelně byl totiž mladík už delší dobu zamčený. S přítelem po několika hodinách usoudili, že musí přivolat pomoc. „Zprvu komunikoval, že se jen vykoupe a půjde ven, ale poté přestal reagovat,“ řekla Právu policejní mluvčí Karlovarského kraje Zuzana Týřová.

Po příjezdu hlídky ji dívka dovedla k sobě do bytu, kde se policisté snažili s mužem navázat kontakt. Voda ale už v tu chvíli protékala i pod dveřmi, a tak podle mluvčí nechtěli ztrácet čas a rozhodli se vyrazit dveře.

„V koupelně ležel ve vaně 23letý muž, který byl celým tělem včetně hlavy ponořený pod vodou. Z kohoutku stále tekla voda,“ popsala Týřová situaci Právu. „Policisté ihned vyprostili muže z přetékající vany, přičemž zjistili, že nedýchá a začali s jeho oživováním,“ řekla mluvčí.

V tu chvíli už na místo mířili i záchranáři. „Muže se nakonec společnými silami podařilo oživit a přenést do sanitního vozu, který ho převezl do nemocnice,“ přinesla dobrou zprávu Týřová. „Díky včasnému přivolání pomoci mu byl zachráněn život,“ uzavřela policejní mluvčí.

jasnovidec01 ( 18. února 2019 15:43 )

Asi nechtěl být zachráněn !ten vám dá ,až se z toho zmátoří že jste mu to překazili,musí najít lepší způsob kde nebudou tak aktivní lidé.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání