Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Malý Jožko (†5 měs.) náhle zemřel! Máma si všimla, že nedýchá, když ho šla nakrmit

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
23. února 2019
20:28
Autor: lm - 
23. února 2019
17:14

K obrovské tragédii došlo v sobotu dopoledne v obci Tomášikovo (okres Galanta). Teprve pětiměsíční chlapeček tu za záhadných okolností náhle zemřel. Záchranku mu zavolala jeho máma.

Máma (31) šla svého synka zrovna nakrmit, když si všimla, že Jožko (†5 měs.) nedýchá. Okamžitě proto zavolala záchranku, ani zkušení lékaři však bohužel děťátku nedokázali pomoci. Chlapeček byl v bezvědomí, nedýchal a na EKG nebyla žádná srdeční činnost. Lékaři tak mohli jen konstatovat smrt.

Ohledávající lékař nevyloučil cizí zavinění, přesnou příčinu smrti však určí až nařízená pitva. Podle informací TV Markíza bylo miminko méně tělesně vyvinuté než odpovídá věku pět měsíců a bylo velmi dehydratované. Chlapeček neměl žádné vnější zranění, slovenská policie však prověřuje, zda dítě před smrtí nevypilo něco jiného než mateřské mléko. Jeho matka má údajně problém s drogami.

antismejd ( 25. února 2019 10:11 )

podle toho domu-klasičtí šmejdi...všechny nechat,bohužel i s těmi dětmi vyhnít,aby mohl hnis vyjít ven....

alter012 ( 24. února 2019 07:10 )

Malý bol vyhladovaný na smrť! A to tu nepíšu , že novinárov chceli "smútiaci " príbuzní zbiť , resp. aj zabiť , ale boli tam policajti , tak sa nedalo !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání