Jaroslava Obermaierová trpí různými zdravotními problémy, kvůli kterým ji bolelo téměř celé tělo a nebyla schopna normálně fungovat. Poté, co herečku přestal trápit zlomený kotník, začaly potíže s páteří. „Takové bolesti bych nikomu nepřála. Navíc mi to nějak tlačí na střeva a nemůžu jíst. Zhubla jsem patnáct kilo,“ stěžovala si před několika měsíci Obermaierová.  

Doktoři brzy přišli na příčinu problému a doporučili jí léčbu injekcemi. Ta ovšem vycházela na pět set tisíc korun a herečka měla obavy, zda jí to pojišťovna proplatí. Nakonec vše dobře dopadlo a mohla tak začít s léčbou. 

Obermaierová si s pomocí syna Jardy (38) už téměř dva měsíce píchá injekce, po kterých konečně bolest ustoupila! „Cítím se lépe, je to o dost lepší. Už nemám ty ukrutné bolesti a opravdu den ode dne je to lepší,“ prozradila herečka pro Super.cz.

Jaroslava v současné době neustále natáčí seriál Ulice a nově se objevuje také v muzikálu Kvítek Mandragory. Přes léto ale bude mít v divadle i na natáčení Ulice volno, a tak se chystá pořádně si užít dovolenou.

„Přes léto máme v divadle prázdniny, v Ulici mám také přestávku. Léto strávím na chalupě, moc se na to těším, budu přijímat návštěvy, přijedou za mnou přátelé,“ dodala Obermaierová, která v posledních dnech jen září štěstím. 

VIDEO: Herečka Jaroslava Obermaierová v muzikálu Kvítek Mandragory

Fotogalerie
82 fotografií