Herečka představuje maminku hlavního hrdiny komisaře Demla v podání Miroslava Etzlera (54) a v závěru hry ji režisér nechá zemřít. Jarka své vyčerpání na jevišti ani nemusela tolik hrát. Bylo jí těžko. Po slavnostním uvedení muzikálu se tak nekonaly žádné oslavy, ani se nezúčastnila večírku.

Byla zkrátka na konci svých sil. „Ve dvou dnech jsme představení hráli celkem čtyřikrát. Je to náročné a já nejsem v kondici,“ přiznala Blesku Obermaierová po představení. Na druhou stranu si ale nedovede život bez hraní představit.

Zredukovala své aktivity jen na muzikály v divadle Broadway a na roli Vilmy Nyklové v seriálu Ulice. „Věřím, že zdravotní potíže jsou jen přechodné. Už mi schválili léky, které mají bolesti zad vyřešit. Věřím, že bude líp. Ještě bych pár let chtěla být činná,“ svěřila se s nadějí v hlase.

Po představení se ihned odebrala do šatny, kde dobrých 30 minut rozdýchávala neskutečné teplo ze záře reflektorů na jevišti. Tam už na ni čekal syn Jarda (38), který svou unavenou matku odvezl poslušně domů. 

Fotogalerie
120 fotografií