Miroslav Kima, pořadatel jedné akce, si stěžuje na nezodpovědný přístup romského herce, který se do povědomí široké veřejnosti dostal jakožto Franta ze seriálu Most!. Minulou neděli se měl účastnit vystoupení v Duchcově na Teplicku. Pro své fanoušky dokonce natočil takzvanou zdravici, tedy videoupoutávku. „Budu se na vás těšit, přijďte tam,“ lákal své příznivce. Jenže nakonec vůbec nedojel!

„Vzal si i zálohu. Ještě jsme spolu komunikovali a potvrzoval, že dorazí. Pak psal, že možná přijede později, nakonec ale bez omluvy vůbec nedorazil,“ svěřil se pan Kima eXtra.cz. „Slyšel jsem i jinde, že se to v jeho případě nestalo poprvé. Lidé by si měli dát pozor. Kvůli němu a kapele, která taky nepřijela, jsem přišel o pětadvacet tisíc,“ zdůraznil rozzlobený pořadatel. 

Na svých facebookových stránkách pak dokonce uveřejnil upozornění, v němž před Godlou varuje. „Požadoval jsem vrácení peněz za to, že porušili dohodu, ale neodpovídají ani jeden. Přišel jsem o finance za pronajmutí sálu, pronajmutí aparatury a DJ, plus zaplacená ochranka. Pěkně jim děkuji,“ píše s hořkostí na sociální síti. „Sdílejte, ať nenaletíte jako já!“

Godla Kimova slova nevyvrací, naopak prý potvrdil, že do Duchcova dorazit nemohl. Na vině podle něj bylo jeho pracovní nasazení: „V neděli se mi prodloužilo natáčení Ordinace a nemohl jsem říct, že musím jet na akci. Tomu pánovi jsem v pondělí psal esemesku, kde jsem se mu omluvil s tím, že tu tisícovku, kterou mi dal předem, mu přinesu. Nevím, proč mi ji dávali,“ prohlašuje nyní představitel popeláře Franty.

Jenže podle pořadatele žádná omluvná zpráva nedorazila! „Není to pravda. Vůbec se mnou nekomunikoval,“ zdůrazňuje Kima a dodává, že mu herec začal volat až poté, co se o sobě dočetl v médiích. Kima především nechápe, proč na tuto nabídku Godla vůbec kývnul, když přece musel vědět, že se s jeho časovým harmonogramem nedá skloubit. „Proč potom bral peníze a dělal upoutávku?!“ zlobí se na facebooku.

Na čí straně je pravda, se dá teď zatím jenom těžko odhadnout, je ale zřejmé, že Godla rozhodně není žádné neviňátko. O nespolehlivosti romského umělce se šušká již delší dobu. Po odvysílání populárního seriálu České televize na něj navíc praskly jeho další maléry: například jeho četné exekuce i jeho pobyt za mřížemi. Do vězení zamířil kvůli loupežnému přepadení...

VIDEO: Autogramiáda tvůrců seriálu Most!

Fotogalerie
25 fotografií