Godla, který se dostal do seriálové Kamenice díky popularitě seriálu o severočeském městě, začal točit v prvním květnovém týdnu. Kvůli postavě nevlastního bratra Boba Švarce v podání Martina Zounara (51) Ludvovi ale musel herec něco obětovat. „Přišel zákaz. Nesmím do kadeřnictví, protože se nesmím holit ani stříhat. Vypadám jak rozmáčklej kebab,“ postěžoval si Zdeněk na svoji novou vizáž na sociální síti. Pravdivost stížností potvrdil i dobře informovaný člen štábu seriálu s tím, že ohledně vývoje jeho postavy jsou velké tajnosti.

Godla je přesto z prvních natáčecích dnů a nových hereckých kolegů nadšený. „Bylo to úplně super. Bál jsem se, že to budu kazit, ale myslím, že to probíhalo v pohodě. Ráno jsem byl nervózní, slyšel jsem o Ordinaci, že to je továrna, ale nemyslím si to,“ svěřil.

„Všechny obrazy jsme nejprve nazkoušeli, a tak jsem přesně věděl, co dělat. Prvně jsem točil s Martinem Zounarem, Robertem Jaškówem, Romanem Štabrňákem, všichni byli super, byla i sranda. Cítil jsem se tam dobře, jako doma,“ dodal herec, na kterého se diváci mohou těšit už v příští sezóně.

Fotogalerie
26 fotografií