Tepláky s křiklavým nápisem ve vnějším švu. Plus denimová bunda s neméně pouťovým odkazem na městskou vzpouru graffiti. K blankytné džínovině rudý atak mikiny s kapucí z teplákoviny. Plus výrazné robustní tenisky na platformě, jež stabilní krok nejistí. V takovém, na pilu tlačícím diletantském outfitu by neuspěl ani mladý rapper, natož Gott

Je snad tento úlet dílem touhy carpe diem, v překladu užij dne? Je snad nadsázkou k převzatému hitu skupiny Allphaville Být stále mlád? Těžko říci, každopádně tato taškařice odepsala kultivovanou, nadčasovou módu prezentující image zpěváka. 

Stylista slavných Filip Vaněk, jenž měl jako vždy výpravu k efektní show na starosti, mně ke kontroverznímu modelu mnohonásobného Českého slavíka řekl: „Já pana Gotta na pódium neoblékal. Pokud vím, o jeho outfit se postarala na Pařížské třídě působící LBM (Luxury Brand Management) v součinnosti s jeho ženou Ivanou a jí blízkým stylistou Chrástkem. Měl bych se zdržet komentáře, možného napadení ze střetu zájmů, ale při pohledu na styling mistra Gotta mně bylo do pláče." 

P.S. Rakovině, následkům její brutální léčby a pokročilému věku čelící zpěvák prohlásil, že koncert v O2 areně jej nabil, dodal euforii, podmíněnou sílu k životu. To jistě ano, ale také si vybral daň. Podle našich zdrojů ze zákulisí údajně ležel v šatně a bojoval se zbytky sil. Profík jak má být, nutno s hlubokou poklonou poznamenat s tím, že v takovém rozpoložení těžko tlaku ženy s absencí citu pro věc čelit. Na poli módy, v úhoru P.R. Podstatné je stát na pódiu, nabíjet se energií tleskajícího davu. A to se stalo. Ale přesto nedělejte z mistra loutku. Je to deprimující. 

Karlova reakce: Ten nápad nebyl můj, ale…

„Jsem rád, že můj outfit vzbudil váš zájem! S nápadem přišel stylista Dušan Chrástek a mně se jeho výběr oblečení moc líbil. Jeho smyslem bylo oslovit publikum, které přišlo na unikátní show Leoše Mareše. Protože se nejednalo o můj koncert, ale byl jsem pozván jako host, zvolil jsem oblečení, které pro mě není typické, ale i tak podléhá trendům světových módních domů. A že můj outfit zaujal, svědčí i více než 78 000 lajků na mém instagramu. Pročítal jsem si všechny komentáře a jsem rád, že jsem získal pochvalu i mladší generace.“

Reakce stylisty Dušana Chrástka:

"Outfit světových módních značek odráží jednoznačně vtip a hold mladé generaci, která  zareagovala naprosto skvěle. Malé procento se snaží hledat jakousi rebélii a nepatřičnost. Pro ty jen jediné: Móda je hra!"

VIDEO: Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou

Video
Video se připravuje ...

Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou David Turek

Fotogalerie
48 fotografií