Tak dlouho v tuniské nemocnici Hanka Krampolová ležet nechtěla a v její brzké propuštění doufal sám i Jiří Krampol. „Drželi ji tam zbytečně dlouho, ale chtěli si být jistí, že je v pořádku," řekl herec Blesk.cz po jejím propuštění.

Krampolová vyšla z nemocnice v červených pruhovaných šatech a s upravenými vlasy. Zářila úsměvem a první, co ji zajímalo, kdy už se půjde vykoupat do moře. „Už jste byly v moři, holky? Kde se koupete? Musím jít na slunko, opalovat se," byla její úplně první slova, když se z nemocnice vrátila do hotelu.

Nedávný kolaps na manželce Jiřího Krampolauž nebyl znát, ale vyhublé tělo nezapřela. „Jsem v pohodě, cítím se skvěle. Těším se na oběd. Jediné, co nechci jíst, je maso. Včera jsem měla kafe, vajíčka, marmeládu, housku. K obědu byla gulášová polévka, těstoviny, normálně jsem tam jedla od prvního dne," tvrdila po propuštění Krampolová. Při pohledu na její kostnaté nohy a propadlé tváře tomu lze ale jen těžko uvěřit. 

A hned jak vstoupila do hotelu, dostalo se jí vřelého přivítání od manažera. A aby dokázala, že skutečně jí, vydala se do místní jídelny. „Chutná mi," řekla s úsměvem Hanka, která se s chutí pustila do rajské polévky. 

Od lékařů si odnesla několik poučení, které musí dodržovat. Pravidelná strava je samozřejmostí. „Doktor mi říkal, že akorát nemůžu kouřit víc než tři cigarety denně," dodala Hanka.

Jenže právě velké množství vykouřených cigaret a téměř žádné jídlo dostalo manželku Krampola do nemocnice. Než do Tuniska, kde se koná soustředění Muže roku 2019, odjela, vážila pouhých 45 kilogramů. Tak snad už si dá říct a u moře se trochu spraví.

Fotogalerie
42 fotografií