Nebýt lehce kontroverzního seriálu Most! České televize, nikdo by asi žádný extra zájem nevěnoval mostecké hospůdce Severka. Stačilo ale pár epizod a všechno se změnilo. Dokonce i celebrity ve svých příspěvcích na sociálních sítích nevynechávají hashtag „dycky Most“ a ty hvězdy, co z Mostu pocházejí, se tím najednou chlubí. Také Severka vycítila příležitost své náhlé popularity využít. Nabízí totiž vouchery na slevovém portálu!

V akci dává možnost posedět ve slavné seriálové restauraci, jejíž interiér je naprosto totožný s tím, co je k vidění v seriálu. Kromě typicky hospodského občerstvení se zde zájemce může vyfotit i za výčepem, tak, jako tam stává Eda v podání Michala Isteníka (35).

„Pojďte na pivo a utopence do Severky, nejslavnější hospody v zemi. Právě tady se točil seriál MOST!, který každé pondělí baví diváky po celé republice. Sám scenárista Petr Kolečko tu proseděl hodiny, jak potvrzuje v rozhovoru pro ČT24,“ láká slevový portál případné zájemce. „A když budete mít štěstí, potkáte i známé tváře – obyvatele zdejšího sídliště, kteří si v seriálu zahráli!“

A jak se zdá, ti, kteří nabídce neodolali a přece jenom si voucher zakoupili, jsou zatím nadšení. Luďana, Frantu ani Čočkina sice u stolu nikdo nezastihnul, stejně tak zde asi nevyslechnete žádná moudra od věčně opilého pana faráře, ale jako příležitost podívat se na slavné natáčecí místo to má rozhodně úspěch. „Už se nedivím, že tu Luďan tak vysedával. Severka je prostě klasika. Zkusil jsem i legendární karbanátky - a neosypal jsem se!“ libuje si například jeden.

VIDEO: Po Chanovu vletěl i na nás! Tonda ze seriálu Most! v Blesku: Na natáčení jsem se bál!

Video
Video se připravuje ...

Po Chanovu vletěl i na nás! Tonda ze seriálu Most! v Blesku: Na natáčení jsem se bál! Blesk TV

Fotogalerie
44 fotografií