Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chyba s telefonem stála Anastasii život! Je pátou obětí během pár měsíců

Další oběť z vany. Dívku z Ruska během koupele zabil nabíjející se mobil
Další oběť z vany. Dívku z Ruska během koupele zabil nabíjející se mobil  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: DH - 
12. dubna 2019
10:15

Další tragickou a zcela zbytečnou smrt má v Rusku na svědomí mobilní telefon ve vaně! Dvacetiletou Anastasii našla mrtvou její matka, když se vrátila z práce. Dívka měla v pravé ruce telefon, který byl připojený k nabíječce. Zemřela na zásah elektrickým proudem. Jde již o pátou oběť se stejným osudem za velice krátkou dobu.

Prodavačka Anastasia byla svou maminkou nalezena kolem půl jedenácté večer. Žena se vrátila z práce a pod dveřmi si všimla světla v koupelně. Na svoji dceru začala mluvit, ale ta jí neodpovídala.

Následně znepokojená matka vešla do koupelny a naskytl se jí hrůzný pohled. Anastasia ležela v prázdné vaně. „V pravé ruce měla svůj telefon připojený na nabíječku a v levé špunt od vany. Myslela jsem si, že je v bezvědomí. Zavolala jsem ambulanci,“ řekla její matka.  

Rychlá záchranná služba byla na místě prakticky ihned. „Záchranáři byli velice rychlí. Už ale jen mohli konstatovat smrt,“ vypověděla smutně žena, která kvůli tragédii přišla o svoji milovanou dceru. Podle lékařů Anastasia zemřela na několikrát opakovaný elektrický šok.

Rusko je tak po smrti dívky znovu v šoku. Ve velice krátké době jde totiž už o pátou oběť, která se zabila ve vaně při používání telefonu, který byl v době koupele zapojený v nabíječce. Minulý měsíc tak zemřela dvanáctiletá teenagerka z města Norilsk. Obdobně jako Anastasii ji našla její matka po návratu z noční. O týden před ní pak o život přišla teprve čtrnáctiletá Yulia z Cheboksaru, jíž telefon vypadl při koupeli z ruky přímo do vody.

V prosinci loňského roku pak zasáhla Rusko zpráva o smrti patnáctileté milovnice MMA Iriny Rybnikové. Opět byl na vině telefon, který si dívka nabíjela těsně u vany. Jako první oběť se stejným osudem pak policisté evidují dvanáctiletou Ksenii, která zemřela při tom, když ve vaně poslouchala hudbu ze svého iPhone.

Silvia27 ( 25. dubna 2019 08:57 )

zaplatila za svoju blbosť...

yokky ( 12. dubna 2019 14:36 )

paplyly tumany nad rekoj...🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡☠☠☠☠☠☠

Razr ( 12. dubna 2019 11:19 )

Za smrt mohla jejich blbost, nikoliv telefon...

antismejd ( 12. dubna 2019 11:03 )

15letá milovnice MMA....už dlouho jsem se tak nepobavil!!!!

prazanda11 ( 12. dubna 2019 10:32 )

Škoda ji mladé p i č k Y. Mohla ještě tolik vydělat peněz 🤗🤗🤗🤗

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání