Někdejší herečku Meghan a známou sportovkyni pojí velmi blízké přátelství. Nejenže Serena nechyběla na královské svatbě ani na oslavě pro miminko, dokonce zřejmě kamarádce i radí, jak zvládat první problémy spojené s mateřstvím. Alespoň to tak vypadá podle jejích slov z rozhovoru pro E! News.

Tam sice přímo neřekla jméno Meghan, ale mluvila o přítelkyni, která je v současnosti těhotná. „Moje kamarádka je těhotná a pořád říká, že její dítě určitě bude dělat tohle… A já říkám: To ona dělat nebude!“ přiznala a celý svět tím dost překvapila. Už jen proto, že o nenarozeném dítěti mluvila jako o „ní“, tedy v ženském rodě, z čehož je jasné, že na svět má přijít holčička.

„Pořád by ode mě chtěla nějaké rady, protože je plná očekávání,“ dodala Williamsová, která má doma také malou holčičku. S manželem, podnikatelem Alexisem Ohanianem (35), se starají o roční Alexis Olympii. Pravděpodobně pohlaví prozradila nedopatřením a bez přemýšlení, ovšem Meghan jí za to asi moc nepoděkuje...

Zdá se ale, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu brzy přivítají na světě rovněž malou dcerku. Ostatně tomu by nasvědčovaly i jisté další detaily, například výzdoba zmíněné oslavy pro miminko (tzv. baby shower). Ta byla především v růžové barvě, což rovněž ukazuje na holčičku.

Samotný pár z britské královské rodiny se ke spekulacím o pohlaví dítěte zatím nijak nevyjádřil a zřejmě velké odhalení chystá až po porodu, který by měl ostatně nastat už během několika příštích týdnů. 

VIDEO: To Harry málem nedokázal vyslovit ani to, že čekají miminko! Připomeňte si roztomilý moment...

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

 

Fotogalerie
59 fotografií