Sisa Lelkes Sklovská, která je velmi často pranýřována pro svůj poněkud pestrobarevný styl oblékání, má teď velmi náročné pracovní období. Je totiž angažovaná v několika projektech, které jí zabírají mnoho času, a tak nestíhá. Kromě toho, že vyučuje, hraje v muzikálu Marie Terezie a samostatně koncertuje, rozhodla se, že si ještě dodělá doktorát. A tak začala pilně šprtat...

„Neumím se učit v tichu, mě ticho ruší. To znamená, že si pustím televizi, rádio, někdo na mě mluví… a až tehdy se můžu učit. V tichu se nenaučím vůbec nic. Vím, že je to divné, ale takhle já funguji,“ krčila rameny sexy brunetka pro slovenský Top Star magazín televize JOJ. Podle všeho ji však u učení ruší manžel Juraj, a tak mu z luxusní vilky s bazénem utíká! Sisa je zkrátka velice svérázný živel, a to nejen na jevišti, ale i v soukromí.

„Pro mě to má jednu úžasnou výhodu,“ culil se podnikatel a někdejší šéf a předseda dozorčí rady v rumunské pojišťovně. Vypršel mu však pětiletý mandát, a tak se vrátil zpět na Slovensko. „Doma máme takový zahradní domeček, a ten Sisa preferuje, tam se učí,“ prozradil sympatický Juraj.

A já mám zatím klid uvnitř doma. Dívám se na fotbal, nebo si čtu,“ dodal Lelkes, který si nyní - podle svých vlastních slov - užívá zasloužené relaxace a odpočinku. Nepřítomnost manželky, kterou v předchozích letech takřka nenavštěvoval, mu patrně vůbec nevadí! 

VIDEO: Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti?

Video
Video se připravuje ...

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale... Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií