Sisa Sklovská přidělala organizátorům akce starosti ve chvíli, kdy v roce 2015 vyběhla na pódium a připravila o pozornost hlavní hvězdu večera Ricka Astleyho. „Vyběhla k němu a on jí nejdřív ze slušnosti podal mikrofon, a zpívala ona. Potom ho chtěl zpět, jenže Sisa mu ho nechtěla dát. Nakonec hodil rukou a z pódia raději odešel,“ popsal tehdy Novému Času očitý svědek události.

Letos proběhl slovenský Ples v opeře poklidně. Manželka vystupujícího zpěváka Janka Kurica Simona Bubánová se žádného faux pas nedopustila, v průběhu manželova vystoupení se sama dobře zabavila. „Já jsem zatím tancovala pod pódiem, protože na pozvánce bylo, že je přísný zákaz vystupování nezpěváků na pódiu,“ prozradila Bubánová agentuře SITA.

Vypadá to tak, že tehdejší nečekané vystoupení Sklovské ještě neupadlo v zapomnění a hosté plesu už si dávají dobrý pozor, aby na sebe neupozornili více, než by bylo na tak velké společenské akci záhodno. Na bezpečí hostů i vystupujících ale mysleli organizátoři akce. „Vstup na jeviště a do prostorů určených pro účinkující není z bezpečnostních důvodů povolený,“ stálo na pozvánce. Je tak jasné, že návod, jak se vyhnout problémům, byl opravdu jednoduchý, jen není jasné, zda se jedná o novinku na pozvánkách, nebo zda ji tenkrát Sisa nedočetla...

 

Fotogalerie
38 fotografií

VIDEO: Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video
Video se připravuje ...

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale... Markéta Reinischová, Jan Jedlička