Toto jméno bylo ale zabrané! Tři roky jej na instagramu používal jistý Kevin Keiley (55). Žije v Západním Sussexu a fandí fotbalistům Reading FC, jimž se přezdívá Royals. „Najednou se můj účet místo @sussexroyal jmenoval @_sussexroyal_. Nikdo mě ani nekontaktoval,“ prohlásil v rádiu BBC.

Instagram se hájí, že Kevin svůj účet nepoužíval a že to takto povolují pravidla, s nimiž každý uživatel musí souhlasit. Naopak na twitteru stejné jméno Kevinovi zůstalo, což způsobilo spoustu nedorozumění: najednou ho sleduje spousta nových lidí, ale také se do něj naváží sprosťáci. A co vzkázal královské rodině? „Ahoj Harry a Meghan, jestli chcete i můj twitterový účet, můžete aspoň mít tu slušnost a říct mi o tom?“

Ani jedno selfie

Zatímco většina celebrit využívá instagram k propagaci sebe samých a plní účty selfíčky, Harry s Meghan tam nemají jediné. Raději tam dávají snímky z královských a pracovních cest. „Těšíme se na sdílení práce, která nás motivuje, a důležitých oznámení,“ napsali mimo jiné v prvním příspěvku. Takže když »důležitá oznámení«, dají sem aspoň fotku miminka, které se má narodit už za pár týdnů?

Fotogalerie
87 fotografií