Tatiana Vilhelmová se ve filmu Teroristka objeví jako starostka, která se snaží zastavit řádění Ivy Janžurové. Zpěvák Vojta Dyk, s nímž herečka žije už osm let, si nemohl nechat premiéru ujít a svou lásku přišel podpořit. Kromě toho do sálu usedly také maminka Vilhelmové s maminkou Dyka. Zkrátka rodinná výprava.

V pražské Lucerně všichni společně zhlédli film, na který se Táňa elegantně vyfikla do bílé róby. Pro Dyka byla okouzlující a svou vášeň k ní dával dost okatě najevo. Nejdřív ji vyzval k tanci, a tak se oba zamilovaně ploužili po improvizovaném parketu a házeli na sebe laškovné pohledy.

Táňa navíc Vojtu provokovala, když se před ním nakrucovala a hrála si při tanci s kapesníčkem. Nakonec se neudrželi, vrhli se na sebe a pevně se objímali a líbali. Zatímco Dyk popíjel na baru pivo, Táňa si dopřála jen vodu. Chichotali se spolu a mazlili, jako kdyby se potkali teprve včera. Kolem půl jedné už jim ale došly síly a rozhodli se odejít domů.

To Ivana Janžurová celý večer pro změnu proseděla v baru ve společnosti své rodiny. Přišly ji podpořit její dvě dcery Theodora (45) a Sabina (46) Remundovy i s vnukem. Herečka slavnostní premiéru filmu, kde po celou dobu držela v ruce zbraň, zapíjela vínkem. „Na natáčení velmi ráda vzpomínám a jsem moc ráda, že film se divákům líbil. Musím ale přiznat, že pokud Radek Bajgar nezauvažuje o pokračování, zbraň už držet v ruce nikdy nechci,“ svěřila Blesk.cz Janžurová. Ta kvůli natáčení musela chodit na střelnici a naučit se nejen střílet, ale i rozebrat a znovu složit pistoli.

VIDEO: Vítězka Tváře Táňa Vilhemová: Pařit jsem nepřestala a ráda piju tvrdý!

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Tváře Táňa Vilhemová: Pařit jsem nepřestala a ráda piju tvrdý! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
81 fotografií