I když spolu Zuzana KardováDanielem Nekonečným už pět let jako partneři nežili, strávili spolu dlouhých 19 let společného života. Osudová žena života Daniela Nekonečného do jejich vztahu přivedla tehdy maličkou dcerku Terezu - a zpěvák ji okamžitě přijal za vlastní, jak ostatně Kardová již několikrát potvrdila pro Blesk. Sama Tereza k němu měla velice vřelý vztah, v dospělosti s ním dokonce vystupovala jako tanečnice, tedy s ním a s jeho kapelou Šum svistu.

„Dan byl stejný navenek na veřejnosti, ale i v soukromí. Zajímal se o mě i o dceru Terezku. Věřte nebo ne, chodil i na třídní schůzky!“ popisuje teď Kardová pro web eXtra.cz. Těžko uvěřit, že tenhle extravagantní milovník třpytek a rachejtlí dokázal plnit normální rodičovské povinnosti! Dá se však předpokládat, že na setkání SRPŠ své pověstné „vrrrrr“ nedělal...

„Když jsme asi před patnácti lety mluvili o tom, jestli rozšíříme rodinu, Dan mi řekl, že to není potřeba, protože už máme Terezku. Byl fakt jako její táta. Teď mu psala dopis do saka – a i tam ho oslovuje ‚tati‘,“ prozradila s pláčem Kardová. 

A to je moc krásné gesto, slova milující dcerky, byť nevlastní, ho tak vyprovodí na poslední cestu, ze které už není návratu... „Připravujeme zrovna fotografie na projekci na pohřeb. Když jsme je probírali, Terezka brečela, když viděla, kolikrát s ní Dan chodil na Matějskou pouť nebo do ZOO. Kam chtěla, tam se šlo,“ vylíčila Kardová pro eXtra.cz zničeně.

Obě ženy jsou zkrátka ještě stále z náhlého skonu známého baviče v šoku, tahle trojice spolu zažila spoustu krásných chvil a cestovali po celém světě. Ostatně i přesto, že se Kardová s Konečným, jak znělo skutečné jméno Nekonečného, před lety rozešli, byli prý stále v kontaktu. Kardová dokonce bydlela pouhý kilometr od místa, kde žil tenhle legendární „vyslanec ministerrrstva rrrrozkoše“.

VIDEO: Poslední slova Daniela Nekonečného (†52): Jsem v ráji...

Video
Video se připravuje ...

Poslední slova Daniela Nekonečného (†52): Jsem v ráji... Ples hotelu International Brno

Fotogalerie
33 fotografií