Poslední cesta Daniela Nekonečného (†52) se uskuteční 4. dubna. Nebude to klasické rozloučení, ale veselá party ve stylu zpěvákova života. Okolo rakve budou stát čestnou stráž členové kapely Šum svistu a budou oblečeni v bílých oblečcích přepásaných žlutou šerpou. V úplně stejných modelech s milovníkem třpytek a ohňů vystupovali.

Původně chtěli členové kapely jet trasu, kterou téměř každý den Daniel absolvoval – solárko, pro jídlo do Butovic a nakonec domů. Ale rozhodli se, že zajedou jen k domu v Řeporyjích, kde několikrát zatroubí a pojedou do krematoria.

Minulý týden expartnerka Zuzana Kardová společně se zpěvákovou sestrou Lenkou navštívily dům, kde zpěvák podlehl infarktu a vybraly mu oblečení do rakve. Jelikož jim policie hodně věcí zakázala vzít, protože jsou v notářském řízení, tak Zuzana něco věnovala ze svého a něco koupila.

A tak Nekonečný spočine v havajské tygrované košili a kalhotách, žlutém saku, černých polobotkách a okolo krku bude mít havajský věnec. „Do kapsy mu dám srdce, bižuterii jsem koupila a prsten je můj vlastní. Ještě tam s ním budou čtyři plyšový tygříci, které jsem rovněž koupila,“ svěřila se Blesku jeho životní láska, se kterou žil 19 let a společně vychovávali její dceru Terezu (29).

VIDEO: Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka! Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
61 fotografií