Tělo Daniela Nekonečného bylo nalezeno v koupelně jeho pronajatého domku v Řeporyjích, bez známek života prý ležel ve vaně několik dnů. Všem spekulacím o příčině jeho úmrtí udělala přítrž jeho expřítelkyně, ta prozradila, jak Daniel zemřel. „Byl to infarkt,“ prozradila Blesku Zuzana Kardová.

O příčině Danovy smrti se předtím bavila i s jeho sestrou Lenkou. "My jsme si to myslely. Povídaly jsme si o tom, že to byl buď epileptický záchvat, nebo infarkt. Tak jsme se trefily," řekla Zuzana serveru Expres.cz.

Dan si podle ní na srdeční problémy stěžoval v posledních pár letech. „Dělal si srandu, že má infarktové stavy. Říkal to i na vystoupení, když se zadýchával. Bohužel si ale myslím, že se s tím neléčil. Žádné léky podle mě předepsané neměl. To byl ten průšvih,“ dodala Zuzana.

Se Zuzanou Kardovou žil Dan Nekonečný dlouhých devatenáct let, a dokonce spolu vychovávali její dceru Terezu, která byla i součástí jeho velmi oblíbených vystoupení.

Fotogalerie: Zemřel milovník rozkoše Daniel Nekonečný…
75 fotografií

Poslední rozloučení, které plánuje zpěvákova sestra Lenka společně s jeho bývalou přítelkyní Zuzanou Kardovou, proběhne v pražském Motole, ostatky pak budou převezeny do jeho rodných Boskovic.

Fotogalerie
47 fotografií