Vlaďka Erbová teď nezažívá zrovna nejšťastnější období. Kromě běhání po soudních síních se jí nyní prý směje celé Brno. Všichni si údajně šuškají o jejím záletném partnerovi, o pět let mladším hokejistovi Michalovi Gulašim, a o jeho divokých nočních tazích po městě. Mladý sportovec sice své „přešlapy“ kajícně připustil, zdůraznil ale, že rozchod s Vlaďkou se před ním rozhodně nerýsuje.

Nyní je jasné proč – Vlaďka o nich totiž moc dobře věděla. Bývalá playmate a nynější manikérka pro Expres.cz vydala jasné vyjádření: „Nejsme nikdo povinen pouštět do svých životů kohokoliv více, než sami uznáme za vhodné. Každý vztah občas prochází složitějšími okamžiky. My tuhle konkrétní situaci dávno uzavřeli, a nikdy jsme nebyli víc partneři a rodina než teď.“ Z toho jasně vyplývá, že „kauzu nevěra“ mají tihle dva dávno za sebou, úspěšně ji překonali, a nyní jsou schopni a hlavně ochotni jít dál.

„Pokud má někdo pocit, že ví lépe než my sami, jak to s naším štěstím je, budu ráda, když nám sdělí, ve které skříni u nás bydlí,“ dodala Erbová ironicky, a dala tak najevo všem, kteří ji nyní kritizují, litují ji anebo se jí posmívají, aby si zametli před vlastním prahem. Ostatně i Gulaši si již veřejně nasypal popel na hlavu a zdůraznil, že „jsou věci, na které nedluží odpovědi nikomu, ani veřejnosti, maximálně své partnerce“ – a s tou to už podle všeho vyřešil.

Nicméně jak se říká, když se dva perou, třetí se směje. Ze situace, která v Brně mezi Vlaďkou a jejím přítelem nastala, může mít v tuto chvíli radost snad jedině Vladčin expartner Tomáš Řepka s Kateřinou Kristelovou (39).

VIDEO: Lesk! Nekonečný řešil před smrtí ztrátu bydlení! A partner Erbové měl být nevěrný.

Video
Video se připravuje ...

Nekonečný řešil před smrtí ztrátu bydlení! A partner Erbové měl být nevěrný. Blesk TV

Fotogalerie
39 fotografií