Vlaďka Erbová? To je horor," uvedla pro web Extra.cz fotbalistova maminka Helena Švecová, která byla syna podpořit i na jeho středečním křtu nové knihy Kapitán. Ta tvrdí, že s jeho první ženou Renatou si rozuměla velmi dobře, zejména proto, že to dobře umí s dětmi.

Prý na rozdíl od Erbové. „Ať se stará o děti a nenajímá si samé chůvy. Dělala si vždycky všechno, co chtěla. Bylo nám hrozně, když jsme byli na návštěvě v Černošicích a ona se o ty děti fakt nestarala. Fakt ne. Vstávala v 11, ve 12 hodin, přišla jak dáma…  A ještě nám málem vynadala, že se nestaráme o děti. Já říkám, kdo je máma, ty, nebo my," vylíčila jeden ze střetů s tehdejší snachou. 

Starat se tak musel údajně hlavně Řepka. „Tomáš byl chůva na 24 hodin denně. Vaření, jídlo, přebalování, koupal ho, v noci k němu vstával… A Erbová se dnes bude tvářit, že pro děti udělá všechno?" podivuje se paní Helena, která ale brunetce vyčítá i jiné věci. „Tomáše oškubala o všechno. Tomášovi nezůstalo nic. Takže ona má alimenty sakra dopředu předplacený. Nenechala mu vůbec nic. Má byty v Mostě, tak ať to prodá. Vždyť to stejně všechno platil Tomáš,“ reaguje například na probíhající soud ohledně výše alimentů, které by měl sportovec exmanželce platit.

Zatímco ona požadovala 15 tisíc, Řepka naopak nabídl jen 2 tisíce s tím, že syna už roky nevídá. Také v tomto ohledu je s ním jeho matka zajedno. „Markuse jsem neviděla dva roky. Od jeho tří let. Když u nás Erbová byla naposledy, tak jsme děti hlídali celou noc. Ona šla někam pařit s kamarádkou,“ posteskla si babička, která tak nemá s vnoučkem Markusem v podstatě žádný vztah.

Kdysi ale prý nevěděla jistě, zda je s ním spřízněná. „Když se narodil Markus, tak ani nebylo jistý, zda dítě je Tomášovo, nebo někoho jiného. Ona (Erbová) měla asi tolik partnerů mimo Tomáše, že ten si nebyl jistý, zda je to jeho dítě, nebo není," tvrdí žena a vypráví, že byla dokonce u toho, když Vlaďka nevěru přiznala. „Jednou jsme tam byli a Erbová mu řekla, že mu zahnula s Bahenským. Tak Tomáš šel na krevní zkoušku na určení otcovství," prozradila pro Extra.cz. Ostatně podobný příběh o testu otcovství už vyprávěl v minulosti i sám Řepka.

Ten se do bývalky navíc nedávno i nehezky pustil kvůli svůdným fotografiím na pláži. „Čtyřicetiletej přeoperovanej chlap!" nešetřil ji ve vzkazu. Jeho matka naštěstí zatím tak daleko nedošla, ale i tak její slova asi Vlaďku zrovna dvakrát nepotěší.

VIDEO: Řepka je souzen také kvůli prodeji auta, které nebylo jeho. Jak ho obhajuje jeho advokát? Nevrátit peníze není trestný čin!

Video
Video se připravuje ...

Řepkův advokát: Nevrátit peníze není trestný čin! Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
63 fotografií