„Jsem ráda, že trestní řízení je skončeno a soud vinu obou obžalovaných potvrdil," ocenila ve vyjádření pro Expres.cz Erbová verdikt Krajského soudu v Brně, který Řepkovi za pornoinzeráty určil 300 hodin veřejně prospěšných prací a jeho nové partnerce Kateřině Kristelové (30) pak tři měsíce ve vězení s podmínkou 1 rok.

„Ráda bych dodala, že je vše u konce, ale s přihlédnutím ke krokům, které činí můj bývalý manžel, tomu tak bohužel není,“ dodala těsně po vynesení rozsudku modelka, která si jela léčit pocuchané nervy na dovolenou a dokonce uvažuje o svatbě s hokejistou Michalem Gulašim (32).

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

K případu se vyjádřila také její obhájkyně Karolina Zelenková. „Rozhodnutí odvolacího soudu vítáme, neboť je jasným signálem pro všechny potenciální pachatele podobných jednání, kteří se mylně domnívají, že kyberšikana zůstane bez potrestání,“ řekla Expresu advokátka.

VIDEO: Poslechněte si rozsudek nad Řepkou a Kristelovou: Kateřina dostala tři měsíce!

Video
Video se připravuje ...

Poslechněte si rozsudek nad Řepkou a Kristelovou: Kateřina dostala tři měsíce! Jan Jedlička

„Vina obou obžalovaných byla nade vší pochybnost prokázána, výše trestu je vždy na úvaze soudu, nicméně i v tomto směru vnímáme, že se jedná z pohledu soudů o posun v nahlížení na to, jak závažné a nebezpečné takové jednání je,“ dodala na adresu Kristelové s Řepkou.

Ani jeden z nich přitom u soudu nebyl. Místo toho den předem slavili Kateřininy narozeniny a v době, kdy se v soudní síni rozhodovalo o jejich osudu, blondýnka na sociální síti odpoutávala pozornost vtipným obrázkem, který měl působit jako ultrazvuk těhotné.

VIDEO: Erbová přitom musí řešit i další nechutný útok na svou osobu. Za temný deník už padlo trestní oznámení!

Video
Video se připravuje ...

Další nechutný útok na Erbovou: Za temný deník už padlo trestní oznámení! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
114 fotografií