U Krajského soudu v Brně se ve čtvrtek dopoledne znovu projednávala celá kauza s falešnými inzeráty. Soudkyně Halina Černá musela opět prověřit rozhodnutí Městského soudu, který Kateřině KristelovéTomášem Řepkou uložil nepodmíněné tresty.

Po zjištění nových poznatků, na které poukázala žalobkyně, soudkyně po téměř dvouhodinovém líčení rozhodla, že výroky o trestech změní.

"Napadený rozsudek ve výrocích o trestech se ruší. Kateřina Kristelová se nově odsuzuje k odnětí svobody na 3 měsíce s podmínkou na 1 rok. Dále Tomáš Řepka se odsuzuje k trestu obecně prospěšných prací 300 hodin," řekla soudkyně.

PODROBNOU ONLINE REPORTÁŽ ZE SOUDU S ŘEPKOU A KRISTELOVOU MŮŽETE ČÍST ZDE!!! 

Kristelové trest zpřísnila z toho důvodu, že moderátorce neuvěřila, že s podáním inzerátů neměla nic společného, když v bance zadávala číslo účtu k platbě za inzeráty ze svého mobilu. Navíc se odmítla vyjádřit k majetkovým poměrům, které by objasnily její zahraniční cesty a luxusní dovolené.

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

Oba jsme spokojení a šťastní a jsme rádi, že to takhle dopadlo," řekl Blesk.cz Řepka krátce po vynesení rozsudku. 

Kristelová je tak nejspíš ráda, že nemusí platit 50 tisíc korun a roční podmínka je pro ni zřejmě mnohem přijatelnější trest. Holt teď musí rok sekat latinu, aby si nešla na 3 měsíce sednout za mříže. A Řepka? Ten se vězení vyhnul úplně a ještě rád zamete i v tomto počasí chodníky.  

Video
Video se připravuje ...

Poslechněte si rozsudek nad Řepkou a Kristelovou: Kateřina dostala tři měsíce! Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií