Při pohledu na fotky, které Erbová nasdílela na sociální síť, jí ale nelze nezávidět. Modré nebe, bílý písek, průzračné moře… a vyprsená ex-modelka v růžových plavečkách se stále luxusní postavičkou, která si celou tu pohodičku užívá plnými doušky. „Zjišťuji, jak bylo úžasné sedm dní řešit jídlo jen, když jsem měla hlad já, spát, jak jsem chtěla já… Neskutečný relax být sedm dní s kamarádkou, povídat o všem, co si nestihneme ani zavolat…“ vzpomínala Erbová na Instagramu.

Zároveň si posteskla, že je unavená každodenním stereotypem „děti, trénink, nakoupit, večeře“, nejraději by se podle všeho viděla zase na ryze dámském výletě někde u moře. Její fanynky tomu jen přikyvují, také znají tenhle vyčerpávající kolotoč neustále se opakujících povinností, a není tedy divu, že příspěvek během čtyřiadvaceti hodin nasbíral neuvěřitelných dva a půl tisíce „lajků“.

Těžko říct, kolik si někdejší playmate jakožto manikérka vydělá, ale pravděpodobně na tom bude finančně velice dobře, přece jenom tohle nebyla její jediná letošní zahraniční dovolená. Na druhou stranu, přejme jí to, zažívá teď neuvěřitelný stres kvůli neustálým soudům se svým ex-partnerem Tomášem Řepkou (44) a jeho současnou přítelkyní Kateřinou Kristelovou (39).

Na sexy fotky Vlaďky Erbové (nejen) od moře se mrkněte do naší galerie...

Fotogalerie
29 fotografií