Zuzana s Lenkou se rozhodly, že Danovi na jeho poslední cestě udělají party dle jeho stylu. Nebude chybět jeho kapela Šum svistu a tanečnice. Zatím se rozhodují, zda budou v kostýmech, nebo ne. Pokud jim v motolském krematoriu povolí prskavky a podobné ohnivé pomůcky, tak budou. „Vybrali jsme fotku, jak odchází směrem k moři. S režisérem F. A. Brabcem vymýšlíme projekci, která by rozloučení doprovázela. Chceme smuteční hosty požádat, aby přišli ve veselém oblečení a byli veselí," řekla Blesk.cz expartnerka zpěváka.

Ve čtvrtek se obě ženy v doprovodu dvou kriminalistů vypravily do domu v Řeporyjích, kde Nekonečný zemřel na infarkt. „Bylo všude uklizeno, tak jak to měl Dan rád. Nikde nic divného, prostě tak jak to znám. Vybraly jsme košili a oblek ve žluté barvě, šátek, klobouk a čtyři havajské věnce, které bude mít na rukách a krku, tak jak to nosil. Chtěla jsem aspoň dvě košile, ale dovolili mi jen jednu. Všechny věci byly cítit jeho vůní, je to tak hrozné. Pak jsem chtěla vzít dva plyšové tygry, které si vozil na vystoupení, a další plyšáky, ale to taky zakázali, že už vše spadá pod notářské řízení. Lenka si chtěla odnést něco na památku, ale taky to nemohla," svěřila se Zuzana, která v pondělí všechny věci odnese do pohřební služby, aby Daniela oblékli.

Poslední rozloučení proběhne příští týden ve čtvrtek 4. dubna ve 14:15 hodin. Pak si Lenka urnu s ostatky odveze do rodných Boskovic, kde bude uložena do rodinné hrobky. „Ptala se mě, zda mi to nevadí, že si ho odveze, byla jsem pro. Chápu, že chce, aby byl společně s bratrem a rodiči na jednom místě," dodala Zuzana, která s Danem prožila 19 let a společně vychovávali její dceru Terezu (29).

VIDEO: Poslední slova Daniela Nekonečného (†52): Jsem v ráji...

Video
Video se připravuje ...

Poslední slova Daniela Nekonečného (†52): Jsem v ráji... Ples hotelu International Brno

Fotogalerie
59 fotografií