Před pěti lety Zuzaně Kardové došly síly na to stát po boku Daniela Nekonečného. „Prostě už toho na mě bylo moc. Neustále jsem balila, vybalovala, zařizovala a najednou jsem chtěla žít sama. Nikdo třetí v tom nebyl, byla jsem jeho životní láska a on byl mojí. Odstěhovala jsem se asi kilometr od místa, kde bydlel a byli jsme neustále v kontaktu. Teď toho lituju, asi jsem se měla vrátit a být s ním, třeba by se to nestalo," řekla s pláčem v hlase Zuzana Kardová, která s Danem žila 19 let. Po jeho smrti zveřejnila snímek Nekonečného, jak někam do dálky odchází.

Vychovávali spolu i její dceru Terezu. „Od začátku bral Terezku za vlastní. Když jsme někam cestovali, vždy koupil tři letenky, neexistovalo, aby Tereza s námi neletěla. Tehdy byly letenky do Asie drahé, ale on tohle nikdy neřešil. I proto jsme další děti neměli, on nechtěl a já na tom netrvala. Vždy říkal, vždyť už dceru máme, tak proč další," netají se životní láska ministra rozkoší.

A proč se nikdy nevzali? „Ze začátku jsme moc chtěli, dokonce jsme plánovali, že se vezmeme, ale jak jsme svatbu pořád kvůli práci odkládali, tak na ni nedošlo. Neřešili jsme to, protože Dan vždy říkal, že to spolu stejně doklepeme do smrti. A vidíte, v tomhle pravdu neměl," dodala zničeným hlasem Zuzana, kterou jeho náhlá smrt velmi zasáhla.

VIDEO: Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka! Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií