Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Po smrti odejdu na Jupiter, tvrdil milovník rozkoše Nekonečný (†52)! Připomeňte si jeho hlášky

/
  • Daniel Nekonečný
    26. března 2019 ● 14:13

    Neskutečně pozitivní člověk, který miloval život, pobízel lidi kolem sebe, aby se naladili na vibrace přírody. Rozdával rozkoš a barvy všude kolem sebe. Zkrátka nezaměnitelný a vždy originální Daniel Nekonečný (†52), který v úterý zemřel. Je též autorem mnoha podivuhodných citací, do nichž vždy vkládal své pověstné „vrrrrrrr“. Připomeňme si některé…

  • 1.

    Poslání

    „Rozšiřovat obzory v oblasti životních rozkoší je mé poslání a radost!“ dušoval se extravagantní zpěvák Daniel Nekonečný pro Blesk.

    Daniel Nekonečný
    Autor: Blesk:Jindřich Starý

  • 2.

    Blázen, nebo drogy

    „Každý si říká, že je podezřelé, že se neustále usmíváš. Buď jsi blázen, nebo bereš drogy. Nikoho ale nenapadne, že jsme zrozeni k tomu, abychom život prožívali s chutí a ne jenom přežívali. Jsme předurčeni, abychom si tu lásku užívali,“ vysvětloval své životní stanovisko frontman Šum svistu pro Expres.cz.

    Daniel Nekonečný
    Autor: Blesk:DAN ČERNOVSKÝ

  • 3.

    Po smrti na Jupiter

    Na otázku Expres.cz, kolik měl v životě žen, tento milovník rozkoše neodpověděl nikterak konkrétně. „To je přísně tajné a uschováváno v těch nejtajnějších materiálech kosmického programu a ten se odtajní až ve chvíli, kdy odejdu do věčných lovišť, nebo na Jupiter na další misi, aby se zdokumentovalo dalším generacím, co jde prožívat za úžasné rozkoše na planetě Zemi.“

    Daniel Nekonečný
    Autor: Blesk:ČT

  • 4.

    Kyprá Afrodita

    „Je jedno, jestli je žena blondýnka, brunetka, černoška, Češka anebo Moravanka, štíhlá či kyprá. Každá žena je ideální velvyslankyní bohyně krásy Afrodity, která se zrodila z mořské pěny na Kypru. Tudíž může být i kyprá a přitom nádherná!“ rozplýval se zpěvák Nekonečný v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

    Daniel Nekonečný
    Autor: Blesk:Jiří Rubeš

  • 5.

    Krokodýlí déšť

    „Tak jako bůh Zeus se snášel ke svým milenkám v podobě zlatého deště, tak i já se snáším k vám, miláčkové, do vašich obýváčků a ložnic v podobě zlatého krokodýlího deště,“ jásal Daniel Nekonečný před mnoha lety v lechtivém pořadu Peříčko. Shodou okolností se sám objevil v jedné z hlavních rolí v rodinném filmu, který se – velice příznačně – jmenoval Jak se krotí krokodýli.

    Daniel Nekonečný
    Autor: Blesk:DAN ČERNOVSKÝ

  • 6.

    Životní orgasmus

    „Mým nápojem lásky je takový ten zázračný třpyt v očích ženy, který ukazuje, že má uspokojivou rozkoš, takzvaný životní orgasmus. Takzvané slzy štěstí, slzy smíchu, prostě pohodička,“ prohlašoval vždy usměvavý umělec.

    Daniel Nekonečný
    Autor: profimedia.cz

  • 7.

    Vojevůdce a pravnuk Alexandera Velikého

    „Můj prapradědeček byl Alexandr Veliký a můj strejda Julius Caesar. Mám v genech, že musím dobýt celý svět proto, abychom si ho společně zpříjemnili. Znepříjemnit si ho jde rychle, ale osvěžit si ho a udělat příjemnější, to je nádhera,“ prozradil zase nedávno pro Super.cz muž, který sám sebe označoval za vojevůdce své armády lásky.

    Daniel Nekonečný
    Autor: Blesk:Jiří Hadač

  • 8.

    Doping i před krchovem

    „Největší doping, který ještě nezakázal olympijský výbor, je překrásná žena, kterou když chlap uvidí, tak i kdyby byl těsně před krchovem, tak okamžitě povstane, plný síly, a je schopen lámat skály, vysušit jezera, oživit mrtvá moře, no prostě udělat cokoli, aby uspokojil ženu all inclusive, a zahrnul ji rozkošemi a nekonečnou pohodou,“ prohlásil svérázný zpěvák v jednom z posledních rozhovorů pro Blesk.

    Daniel Nekonečný
    Autor: Archiv Blesku

     

     

    Fotogalerie
    48 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy