Zřejmě jedním z mála lidí, kteří o Danovi věděli, jaký skutečně je, byla jeho expřítelkyně Zuzana Kardová. Ta s živelným zpěvákem prožila dlouhých 19 let, ale před pěti lety se rozešli.

„Víte, to už nešlo dál, asi bych se zbláznila. Dan žil naplno a nic nerespektoval. Musela jsem před pěti lety od něj odejít, i když Dan vždycky říkal, že to spolu doklepeme do smrti. Nedoklepali," svěřila se po umělcově náhlé smrti  Blesku s pláčem v hlase Zuzana, která má z předchozího vztahu dceru Terezu (29).

Fotogalerie: Zemřel milovník rozkoše Daniel Nekonečný…
75 fotografií

„Dan ji od první třídy vychovával, bral ji jako vlastní, protože svoje děti neměl. Byla jednou z tanečnic jeho skupiny, je z toho stejně zhroucená jako já, pořád to nedokážeme pochopit. Navíc jsem žila asi kilometr od něj, stačilo, kdyby zavolal, napsal, že něco potřebuje, dávám si to za vinu," dodala zhroucená Zuzana.

Ta potvrdila, že zpěvák léta trpěl epileptickými záchvaty. „Bohužel se neléčil léky, co měl předepsané od lékaře. Jel si svou. Myslím, že za jeho smrtí bude hodně alkoholu," míní Kardová, ale ani ona ještě v době našeho telefonátu nevěděla, co smrt jejího expartnera Daniela zapříčinilo.

Jak zemřel, ostatně v úterý odpoledne stále nevěděl nikdo. Bylo nicméně jisté, že nezemřel násilnou smrtí. „Kriminalisté na místě nezjistili známky cizího zavinění, přesnou příčinu úmrtí určí až soudní pitva,“ řekla Blesku Andrea Zoulová, mluvčí PČR.

VIDEO: Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka! Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií