Dýdžejka ve středu v doprovodu svého partnera, svalovce Petra Plačka, odletěla pracovně do Thajska. Nejprve své fanoušky na sociální síti informovala o průběhu cesty a sdílela pár milých chvilek z restaurace či z bazénu. Jenže našli se tací, kterým se její cesta za hranice a videa plná úsměvů přinejmenším nelíbily. Zvlášť s ohledem na to, že uběhly teprve tři týdny od pohřbu Andreina manžela Jiřího Pomeje, který prohrál svůj boj s rakovinou.

„Chodí mi zlé a nenávistné zprávy od lidí, kteří řeší, že jsem na místě, kde jsme byli s Jirkou a kde jsme se brali, je to s ním spojené. Že jsem bezpáteřní a bezcitná a měla bych prožívat smutek," postěžovala si Andrea na instastories a všechny samozvané kritiky vyzvala, aby ji přestali soudit a raději řešili vlastní životy. „Přestaňte soudit a dělat závěry podle instagramu a facebooku. Z pár vteřin nepoznáte, jak se člověk celý den chová a jak něco prožívá."

Nejprve se kráska snažila zachovat si nadhled, s postupem času ale ztrácela klid. Bylo na ní stále víc vidět, jak ji celá věc trápí. „Jsem tady pracovně a i dřív jsem tu byla pracovně, proto jsme sem mohli létat. A já jsem pyšná, že tu můžu být,“ obhajovala se a prosila o pochopení. „Nepište mi hrozný zprávy, nevíte, co prožívám. Je mi z toho smutno, že to musím vysvětlovat.“ Pak na chvíli vysílání přerušila a tehdy ji zřejmě poprvé přemohl pláč.

„Už jen to, že jsem musela jet po pohřbu Jirky,“ naznačovala, že by sama možná raději tak krátce po emotivním posledním rozloučení zůstala doma, ale nebylo to možné. „Musím si vydělávat peníze, za mě to nikdo nezaplatí. Já se bojím usmát, aby to nevypadalo, že jsem…“ nedokončila už ani větu a opět si z tváří musela utírat krůpěje slz. To vše navíc vysílala z balkonu ve 33. patře obřího hotelu.

Není divu, že si pak musela dát opět menší pauzu a snažila se uklidnit. „Mám teď život oddělený od toho, co bylo. Žiju teď jinak. Na jednu stranu jsem šťastná a zamilovaná, na druhou stranu koukám na své dítě, kterému chybí táta. To je těžký,“ snažila se Pomeje objasnit, jak zvláštní období nyní prožívá. Smutek se pak během jejích slov opět dostavil. Téma kolem manžela, s nímž před smrtí již nějaký čas nežila, je tak pro ni viditelně stále velmi bolestivé. 

VIDEO: Andrea ať si sáhne do svědomí! Vyhodit chlapa s rakovinou? Důvěrnice Pomeje (†54) brunetku také nešetřila...

Video
Video se připravuje ...

Andrea ať si sáhne do svědomí! Vyhodit chlapa s rakovinou? Důvěrnice Pomeje (†54) o konci jeho života Petr Macek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
98 fotografií