Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Únosci naložili maminku s dcerou do auta a ujeli: Pachatel je i otec dívenky!

Malou Amelku unesl její otec s komplicem.
Malou Amelku unesl její otec s komplicem.  (Autor: Polská policie)
Aktualizováno -
8. března 2019
17:40
Autor: ital - 
7. března 2019
14:40

Dvojice maskovaných mužů unesla v Polsku ve čtvrtek dopoledne pětadvacetiletou ženu s její tříletou dcerkou. Pachatelé pak jeli směrem k hranicím s Německem. Na útěku před zákonem byli jen jeden den, policisté v pátek oznámili jejich zadržení. Jeden z únosců je otec dítěte.

Ve čtvrtek po 10. hodině dopolední byla v polském městě Bialystok unesena mladá matka (25) a její malá dceruška Amelka (3). Polský web Rádia Zet informoval, že se procházely po ulici Dziesięciny 47, když u nich náhle zastavil tmavě zelený vůz značky Citroen C4 Xsara Picasso. Z něj vylezli dva muži s kuklami na hlavách a ženu s dítětem vtáhli do automobilu.

Celou udáslost viděla babička dítěte a věc oznámila na policii. Její svědectví bylo pro dopadení pachatelů klíčové. Vůz, do kterého pachatelé dvojici naložili, policisté našli už během čtvrtka. Byl ale prázdný. Strážcům zákona se podařilo únosce zadržet v pátek ve Velkopolské Středě u Poznaně. Jedním z pachatelů je i otec 3leté Amelky.

„Je to skvělá zpráva. Policisté od prvního okamžiku dělali vše pro to, aby pachatele našli,“ sdělil ministr vnitra Jarosław Zieliński.

cotoje ( 9. března 2019 09:27 )

Nikdy nepochopím jak to může otec udělat vlastnímu dítěti

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání