Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drogový recidivista to na svobodě vydržel 60 minut. Pak napadl postarší paní, ukradl jí automobil a unesl roční vnouče...

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
5. prosince 2018
23:27

Patrně o nový rekord v rychlosti recidivy se chtěl pokusit po svém propuštění z věznice Westmoreland County Prison v americké Pennsylvánii drogový dealer Thomas Lee Williams (36). Svoboda ho totiž opojila natolik, že se rozhodl ujet co nejdál a užít si svobodného cestování. Šel na to tak, jako vždycky. A dopadl tak, jak bylo možné předvídat.

Odsouzený americký drogový dealer Thomas Lee Williams hned po propuštění z výkonu trestu napadl na parkovišti u vězení v Pensylvánii ženu a ukradl jí auto i s jejím ročním vnukem na zadním sedadle. Informovala o tom agentura AP.

S vozem po zhruba třech kilometrech havaroval a krátce nato ho policie dopadla. Williams se po nehodě snažil zmocnit jiného vozu, což se mu ale nepodařilo, takže se rozhodl utéct do lesa. Tam ho ale policie dopadla s pomocí hasičů, kteří se do pročesávání porostu zapojili.

Nabyté svobody si 36letý Williams v úterý užil jen zhruba hodinu, nyní je ve vazbě, ze které může být propuštěn po složení kauce 250.000 dolarů (5,7 milionu Kč). Žena, která po napadení utrpěla odřeniny, byla i s vnukem ošetřena v nemocnici.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání