„Když váš syn vezme peníze z kasičky a koupí si potají vstupenku do O2 areny, aby podpořil tátu… Je to můj srdcař,“ napsal Marek Ztracený k roztomilé fotce, na které ho objímá malý Marek a v ručkách hrdě drží lístek na tatínkův koncert. „Chudák, už pár dní neslyší doma nic jiného než O2 arena a chtěl udělat radost… Povedlo se,“ přiznal sympatický umělec.

Ztracený, jehož původní jméno je Miroslav Slodičák, si totiž nadělil k narozeninám show v jedné z největších hal v České republice. „Během oslavy, co jsem to oznámil na sociální síti, se prodalo 1300 vstupenek. To jsem opravdu nečekal,“ svěřil se Blesku Ztracený. Za 48 hodin se pak prodalo celkem 2350 lístků, což je 20 % celé O2 areny. A to je koncert až za rok!

Gesto malého synka Ztraceného pochopitelně srazilo, jak se říká, na kolena. „Samozřejmě mu těch 590 Kč do kasičky potají vrátím… Ale je to hezký, ne?“ dodal pohnutý herec na sociální síti. Mnozí ze 43 tisíc jeho followerů s ním souhlasí. Snímek pohledného zpěváka, který se v roce 2008 proslavil hitem Ztrácíš (díky němuž pak získal Českého slavíka v kategorii Objev roku), a jeho plavovlasého andílka ohodnotili více než 5 tisícovkami lajků.

VIDEO: Marek Ztracený bujaře oslavil 34. narozeniny! Dostal neskutečný dárek 

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený bujaře oslavil 34. narozeniny! Dostal neskutečný dárek. 

Fotogalerie
37 fotografií