Na svou tradiční měsíční dovolenou už za několik hodin odletí zpěvačka Dara Rolins se svou dcerou Lolou. Své kosti budou prohřívat na Bali, kde má Dara pronajatý domek s bazénem. Zda ji navštíví modelka Simona Krainová, která se tam chystá s manželem Karlem Vágnerem, se ještě uvidí. Manželé odlétají bez synů Bruna a Maxe.

Děti budou hlídat babičky a sestra. Máme to už dlouho domluvené, nemám pocit, že by tím nějak trpěly,“ říká kráska. 

Několik dní je už na Bali i zpěvačka Martina Pártlová. A rozhodně tam není sama nebo s kamarádkou. „Chtěla jsem vás dneska trošku zlobit modrým nebem a azurovým mořem, bohužel nám trošku prší, takže lezeme po městě, jíme a kluk musí, chudák, fotit,“ napsala Martina.

Štědrý den oslavila Marta Jandová s rodinou na pláži, potom nasedla na loď a plula zase dál. Rodina si totiž naplánovala návštěvu Singapuru, Thajska, Vietnamu, Filipín i Hongkongu. Do Vietnamu odletěl i moderátor Kazma se svou přítelkyní Andreou Kalousovou. A na několikatýdenní cestu si vzali jen malé batohy.

Marek Ztracený si se synem Marečkem užívá na thajském ostrově Koh Samui. K oceánu se vypravila i Česká Vicemiss Natálie Kotková.

VIDEO: Nejstarší dcera Petra Jandy Marta přiznala: Táta mě týral!

Video
Video se připravuje ...

Nejstarší dcera Petra Jandy Marta přiznala: Táta mě týral! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
8 fotografií