Zpěvák žije už několik let s přítelkyní Marcelou Skřivánkovou (32), se kterou má syna Marka (6). I když v minulosti se párkrát rozešli a opět se dali dohromady, teď jsou spokojení. Přesto se je někdo snaží rozdělit. Marcele totiž přišla na sociální síti dost zvláštní zpráva.

„Dobrý den, paní Marcelko, vím, že mi váš život má být ukradený, ale není. Záleží mi na vás, abyste byli šťastní, s panem Markem máte krásného kluka, a proto píšu. Dozvěděl jsem se od jednoho známého, že váš pan Marek si píše s jednou slečnou, že je půvabná a krásná a že jestli by se nemohli sejít v Praze, tak abyste věděla. Zatím, Horvát,“ stálo v podivném vzkazu.

Ovšem pisatel udělal řadu pravopisných chyb a kromě toho absolutně vynechával tečky i čárky, a tak změť textu působila jen jako jedna velká zmatená věta. Není proto divu, že si z toho Markova partnerka nic nedělala. Dokonce zprávu ukázala partnerovi a společně se jí zřejmě zasmáli.

Ztracený ji pak dokonce zveřejnil i na svém Instagramu, aby se pobavili i jeho fanoušci. „Děkujeme panu Horvátovi za příspěvek a posíláme písničku,“ vtipkoval. „Můj kámoš má kámoše a ten má kámošku, té kámošce pan Marek píše, že je půvabná,“ utahoval si z pisatele.

„Moje holka to nemá lehké,“ povzdechl si pak. Zřejmě je toho názoru, že by se mu nic takového nestalo, kdyby nebyl celebrita. Ovšem měl by se mít na pozoru, protože podle mnoha komentářů se ‚Horvát‘ uchýlil k pomluvě spíš proto, že se mu Markova přítelkyně líbí.

VIDEO: Marek Ztracený ve své kapele zaměstnal syna (6). Kolik bere?

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený ve své kapele zaměstnal syna (6). Kolik bere? Markéta Reinischová, David Turek

 

Fotogalerie
39 fotografií