Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kočka usnula v bubnu pračky! Majitelka ji zapnula a začal horor

Autor: rc - 
30. ledna 2019
13:21

Jackie Mullensová (58) zapnula pračku, aniž se podívala dovnitř. Uvnitř ovšem v té době podřimovala její kočka Gracie. Když se odněkud začalo ozývat její panické mňoukání, majitelka ji navíc nemohla najít. Domácí mazlíček tak zůstal uvězněný v rotujícím bubnu dlouhých pět minut!  

Mullensová se právě vrátila z cvičení. Přinesla si odtamtud špinavé prádlo, tak ho dala do pračky a chystala se ji zapnout. „Bylo tam jen pár kousků, tak jsem tam potřebovala dát ještě něco navíc. Svlékla jsem ložní prádlo a přihodila ho tam také. Pamatuji si, že jsem viděla kočky v domě, ale Gracie se nějak musela vplížit do pračky, zatímco jsem sbírala další věci,“ uvedla. Pračku zapnula na dvacetiminutový program s teplotou vody čtyřicet stupňů.

Jakmile pračka začala prát, začalo se po domě ozývat panické kočičí mňoukání. „Šla jsem se podívat, zdali nemňouká jedna z našich koček na zahradě, hledala jsem všude. Pak jsem zjistila, že to vychází zevnitř pračky. Byla tam jedna z koček, ale nevěděla jsem, která,“ řekla Jackie pro Metro. „Začala jsem křičet na manžela a vypnula jsem rychle pračku. Řekl mi, že to je Gracie, a vytáhl ji ven a zabalil do ručníku. Byla skrz naskrz promočená a vyděšená,“ dodala.

Vystrašenou Gracie rychle vzali k veterináři. „Myslel si, že to nezvládne. Bylo nám řečeno, že má pravděpodobně poškozený mozek a vodu na plicích. Připravovali jsme se už na nejhorší, že ji budeme muset utratit, a přemýšleli jsme nad tím, jak zařídit její kremaci, ale Gracie najednou zvedla hlavu a začala reagovat,“ řekl Cliff, manžel Jackie.

Po noci strávené na kapačkách se kočka dostala z nejhoršího. „Když se Gracie vrátila zpátky domů, bylo to, jako by se nic nestalo. Byl to zázrak,“ řekla Jackie s tím, že se Gracie po traumatické zkušenosti uzdravila, vzpomínky jí ale zůstaly. Bojí se k domácímu spořebiči, který ji málem připravil o život, přiblížit.

jetuslunicko ( 30. ledna 2019 20:05 )

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se pračka roztočí. No, kočička dostala řádné ponaučení za uši, aspoň, že to takto dobře dopadlo. Každopádně to musel být jak pro číču, tak pro majitele řádný šok.

Zobrazit celou diskusi