Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bizarní situace z Ruska: Chtěli vyhnat losa z města, hodili po něm kočku

Autor: ital - 
20. března 2019
23:06

V ruském městě Okťabrskij vyvolal chaos los, který přišel z nedalekého lesa a procházel se ulicemi. Lidé se jej snažili zastrašit a odehnat pryč tím, že po něm házeli sněhové koule a křičeli. Příliš se jim to ale nedařilo. Jeden z místních se proto rozhodl k neobvyklému řešení. Po zvířeti hodil vlastní kočku.

Obyvatelé ruského města Okťabrskij byli poněkud zaskočeni, když jim do ulic napochodovalo odrostlé losí mládě, které zřejmě ztratilo matku. Ihned začalo ve městě páchat „výtržnosti“ – promačkávalo plechy u aut, běhalo okolo dětských hřišť. Místní se snažili losa odehnat. Křičeli na něho a házeli po něm sněhové koule, avšak marně.

K nečekanému a poněkud šokujícímu překvapení všech přítomných se rozhodl jeden z mužů stojící poblíž bytového bloku, kam se zvíře přiblížilo. Z ničeho nic po něm muž hodil svou vlastní černou kočku. To bylo rozhodně na losího teenagera přespříliš a neprodleně vzal nohy na ramena. Tento barbarský skutek ovšem vyvolal nevoli mezi milovníky zvířat, kteří viděli na internetu video.

„Ten los je teprve tele – zvířata jsou ty lidi okolo!“ napsala rozhořčení Semya Gaysinykhová.

„Jsou to divoši. Napřed po něm hodí kočku a pak jej pronásledují. Teď už ví, proč se musí bát lidí. V lese taková šílená zvířata neobjeví,“ vyjádřila se Venera Khasanova.

Při pronásledování lidmi narazil nebohý los do auta. Později jej však odchytili a vozidlem převezli na předměstí, odkud se zvíře vrátilo zpět do lesa. „Přes veškerou absurditu celé situace, nakonec ten nápad fungoval a los utekl,“ informovala televize NTV. Doposud nejsou žádné zprávy o zdravotním stavu kočky po jejím utrpení.

petr12 ( 21. března 2019 09:47 )

Lidé jsou humus,sajrajt,zvířata,dobytek!

Taurus70 ( 21. března 2019 06:29 )

Bizardni spise je ze to zabralo😂😂😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání