Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sousedský spor přerostl v přestřelku: Vzduchem létala prkna i smetáky

Autor: ital - 
26. dubna 2019
22:14

Opravdu bizarní podívaná se naskytla obyvatelům v jednom britském městě, když dva znepřátelení sousedé začali hned po ránu po sobě vzájemně vrhat dlouhá prkna a mlátit se jimi hlava nehlava. 

Neobvyklé video z Británie zachytilo dva muže a jednu ženu, kteří se dostali do ostré rozepře a začali se bít dlouhými prkny, která po sobě později začali vrhat jako harpuny.

Incident zachytil muž, který bydlí přes ulici. Natočil ho na video a to umístil na svůj twitterový účet. Tam již získalo přes milion zhlédnutí.

Není jasné, kdy a proč šarvátka vlastně započala, ale ani jedna ze stran nehodlala ustoupit. Žena s mužem na jedné straně plotu stále chodili do domu a nosili si odtud stále více a více dřevěné munice.

V boji se angažují zejména oba muži, ani přítomná žena se však nehodlala nechat zastínit. Po chvíli vyběhla z domu se smetákem, který hodila po sousedovi. Téměř jej trefil do hlavy. Muž se ale nedal a mrštil koštětem zpátky tak prudce, až se rozlomilo. V okně v prvním patře domu, v němž bydlela běsnící dvojice muže a ženy, je vidět jiná slečna s bílým psem, jak celou scénu pozoruje.

Video natočil a na twitter umístil uživatel s přezdívkou @StokoeTaran. Napsal pod ně komentář: „Netřeba mít budík v babiččině domě, když se vedle začnou v 8:00 sousedi bít pomocí prken.“

Nedá se určit, kde přesně se incident odehrál, ale na sociálních sítích již pobavil mnoho lidí. Někdo video okomentoval: „Víte, co by zastavilo tuhle prknovou válku? VÍCE PRKEN!“ Jiný doplnil: „Někdo by měl k tomu přidat zvuky světelných mečů.“

offline ( 26. dubna 2019 22:42 )

Doma na Slovensku je to běžná výměna názorů.

Zobrazit celou diskusi