Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Boží mlýny mlely rychle: Zlodějíčka při útěku z obchodu přejel tahač!

Autor: DH - 
13. ledna 2019
19:47

Bezpečnostní kamera na parkovišti u obchodního centra Tesco Express v anglickém městě South Ockedon natočila to, jak v životě člověka vždy dostihne spravedlnost. Někdy dokonce i hodně rychle. Zlodějíček při svém útěku z místa činu spadl a na parkovišti ho přejel bílý tahač. Nyní je v nemocnici.

Hrozivé záběry ukazují, kterak muž vybíhá ze dveří obchodu Tesco Express přímo na parkoviště před ním. Za ním v těsném závěsu běží další muž, pravděpodobně zaměstnanec bezpečnostní hlídky obchodu.

Na parkovací ploše se vše zvrtne. Třicetiletý zlodějíček padá a nohy má najednou v cestě, po které jede bílý tahač. Ten mu je přejede. Lup tak pro muže nedopadne moc dobře, duchapřítomný bezpečnostní pracovník však neváhá ani na moment a okamžitě se muži, kterého původně chtěl dostihnout, snaží pomoci.

Pachatel přestupku nakonec skončil v nemocnici. „Třicetiletý chodec byl odvezen do nemocnice s vážnými poraněními dolních končetin,“ řekl médiím mluvčí policie v Essexu. Doplnil také, že devětatřicetiletý řidič tahače byl podroben zkoušce na přítomnost alkoholu a drog v krvi, která byla negativní. Celou situaci nyní strážníci šetří jako přestupek.

rada42 ( 14. ledna 2019 04:52 )

Alza s tím svým trapným zeleným pinďourem se nacpe opravdu všude - škrtám ji ze svých oblíbených prodejců...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání