„Děsí mě to slovo ‚vánoční‘, přemýšlím, co vůbec letos na Vánoce/Silvestra bude, zatím to vypadá na odlet pryč a budu dělat, že žádné svátky a Vánoce nejsou. Doma ještě nemám žádnou výzdobu, svíčku, první a druhý advent jsem ani nepostřehla, dárky mám tak dva, cukroví zatím taky nechystám, a když na Instagramu vidím, jak ostatní mají vánoční náladu a vánoční dekorace, tak se cítím blbě, ale snad v tom nejsem sama. Všude začíná bejt plno lidí a to mě dost stresuje. Jsem celkem introvertní asociál, takže co půjde, nakoupím přes internet,“ svěřila se na Instagramu.

Oblíbený hokejista v dresu číslo 68 tak oslaví svátky nejspíš jenom se svými rodiči v Kladně, zatímco jeho kráska odletí zase někam do tepla za sluníčkem. Loni přitom (zřejmě jakožto znuděná žena v domácnosti v Calgary) Kopřivová aktivně pekla cukroví (udělala speciální kokosky bez mouky a cukru), pro svého miláčka si dala práci dokonce i s vánočkou, a nakonec uvařila štědrovečerní večeři včetně knedlíčkové polévky. Společně se dívali na Pelíšky a nakonec navštívili půlnoční mši. Mezitím samozřejmě Veronika plnila sociální sítě romantickými selfíčky a četnými Instastories. Mnohé fotky však už kupodivu na jejím Instagramu k dohledání nejsou…

„Vánoce a tyhle svátky kolem nikdy nepatřily mezi mé oblíbené období. Vždy tomu tak bylo a stále je. Oslavila bych jen narození Ježíše, ale ten blázinec co za ty roky náma lidma vytvořil, tlak, a jak se všichni maj najednou moc rádi a kupují si kraviny, mi přijde na hlavu,“ mudruje najednou letos Veronika. Pravděpodobně si neuvědomuje, že Vánoce jsou vždycky přesně takové, jak si je člověk udělá… a že jí minulý rok vůbec nevadilo všechno slavit, chystat a zdobit. Pozor, milá Veroniko, všechno je na internetu dohledatelné. Anebo se tahle ex-tanečnice od tyče jenom snaží všem svým followerům říct, že se každý rok na Štědrý den přetvařovala?

Takhle Kopřivová o Vánocích mluvila v roce 2016:

Video
Video se připravuje ...

Jágrova holka Veronika: Tyhle Vánoce s Jardou budou lepší! David Turek

Fotogalerie
34 fotografií