Na Instagramu Zahradnická sdílela sérii rozkošných snímků, na nichž si Jasmínka hraje s domečkem. „Ano, je to ten domeček, který byl pod stromeček. Jenže Kelišové nic neunikne a její máma neumí dostatečně dobře schovávat. A je taky trochu měkká. Výsledek je nadšené dítě s domečkem, ve kterém vládne krteček se svou bandou,“ přiznala Zahradnická.

Je zkrátka jasně vidět, že má malá Jasmínka maminku pěkně pod palcem, a ta jí nedokáže nic odepřít. A Zahradnická, známá například ze seriálu Modrý kód nebo Svatby v Benátkách, to pobaveně přiznává: „U nás v domácnosti vládne naprosto s přehledem malá Keliška,“ dodala a připojila usměvavého smajlíka. Ostatně kdo by také odolal prosebným dětským očičkům?

„Když jsem byla malá, tak jsem snila o domečku pro panenky… a myslím, že rozhodně nejsem jediná,“ přiznala a doplnila hashtagy „nepokrytě jí ho kradu“ a „a závidím“. „Tenhle je fakt dokonalý, stěna, kterou proudí světlo, nábytek, který bych chtěla mít doma a neustále ho můžete přestavovat… Domeček dává velký prostor fantazii,“ rozplývá se a zdá se, že je skutečně ještě nadšenější než její malá dcerka!

Video
Video se připravuje ...

Nová seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře Adriana Krátká/BPŽ

Fotogalerie
12 fotografií