„Tak přibližně takhle vypadá Lenka kolem čtvrt na devět večer po celém dni s Jasmínou v tomhle šíleném vedru....realita," napsala na sociální síti představitelka zdravotní sestřičky Alenky Veverkové z Ordinace v růžové zahradě 2.

Dcerka, která na konci srpna oslaví 1. narozeniny, jí dává pořádně zabrat. Je totiž plná neutuchající dětské energie. „Nutno podotknout, že ten malej čert pobíhá někde za mnou a v žádném případě nespí. Asi to začíná považovat za zbytečnost," smála se unavená Zahradnická.

„I tohle je mateřská dovolená.... Taková pohoda, že?" naznačovala herečka známá i ze seriálů Ulice či Modrý kód, že mateřství není žádná procházka růžovým sadem ani žádná dovolená, kdy si dá člověk nohy nahoru, ale spíš práce na plný úvazek.

„Když ji miluješ, není co řešit. Ale stejně bych ji sežrala a někdy přiškrtila," popisovala Lenka pocity, jaké důvěrně zná většina rodičů. V komentářích pod fotkou, na níž je očividně dost unavená, se sice dočkala pochopení od ostatních matek, ale také kritiky, že »fňuká«, i když má jen jedno dítě, zatímco jiní zvládnou péči o několik sourozenců najednou.

VIDEO: Zahradnická z Modrého kódu: Proč nemá ráda pohled na maso?

Video
Video se připravuje ...

Nová seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře Adriana Krátká/BPŽ

 

Fotogalerie
44 fotografií