Lenka se nejvíce proslavila rolí sestřičky Aleny zvané Veverky v prvních dílech Ordinace v růžové zahradě 2. Zatímco v seriálu ztvárnila cudnou dívku, která se sexem chtěla počkat až do svatby, herečka má ve skutečnosti za sebou o něco bouřlivější minulost.

Před lety totiž randila s hercem a muzikantem Vojtou Dykem (32) či písničkářem Tomášem Klusem (31). Jelikož si tehdy užila dost pozornosti médií, rozhodla se další lásky raději držet v tajnosti. Teprve coby novopečená maminka už se Lenka v tomto ohledu tolik nehlídá.

Spolu s přítelem Michalem má totiž dcerku Jasmínu, která přišla na svět 21. srpna v půl třetí v noci. „Jasmína – naše lvice. Světe, teš se a třes se,“ oznámila představitelka Hedviky z Ulice prostřednictvím sociální sítě. Připojila i fotku, na níž je z miminka vidět ručička a kousek obličeje

Týden po dceřině narození pak Zahradnická sdílela další snímek podobného rázu. Na něm líbá Jasmínku na vlasatou hlavičku. „Když ji miluješ, není co řešit,“ napsala herečka, která zazářila také v seriálech Modrý kód, Vyprávěj, Případy 1. oddělení či Svatby v Benátkách. „A den ode dne se to zhoršuje. Abych nepraskla láskou,“ strachovala se napůl v žertu Lenka.

VIDEO: Ještě přede dvěma roky herečka říkala, že jestli bude mít děti, je ve hvězdách. Možná už tehdy ale byla zamilovaná...

Video
Video se připravuje ...

Exmilenka Dyka a Kluse má další úlovek! Opět muzikant? MARKÉTA REINISCHOVÁ, TOMÁŠ SOVINSKÝ, JAROSLAV BOUDA

Fotogalerie
39 fotografií