Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

VIDEO: Akrobatka Jana (19) spadla z pěti metrů! Jako zázrakem si jen zlomila ruku

Autor: msj - 
2. listopadu 2018
23:30

K hrůzně vypadající nehodě došlo během akrobatické show v ruském cirkusu. Devatenáctiletá účinkující Jana se houpala na hedvábných lanech ve výšce pěti metrů, když se náhle zřítila přímo na tvrdou zem pod sebou. Jako zázrakem se jí nic vážného nestalo.

Moment, při němž tuhla krev v žilách. Tak následující záběry z vystoupení ruského cirkusu popisují svědci i tamní média. Zkušená devatenáctiletá akrobatka Jana se během vystoupení zničehonic zřítila z hedvábných provazů a z velké výšky spadla na zem. V cirkuse v tu chvíli zavládlo ticho a na pomoc jí přispěchali kolegové.

Bylo to skutečně nečekané a šokující sledovat, jak ta dívka před mýma očima s hlasitým žuchnutím dopadla na zem,“ popsala Olesja Eroshenkolt, která celou událost sledovala na vlastní oči.

Nejdříve panovaly obavy, že si dívka zlomila vaz. Lékařům se ale naštěstí podařilo Janu probrat z bezvědomí a byla převezena do nemocnice. Z děsivě vypadajícího incidentu jako zázrakem vyvázla jen se zlomenou rukou.

Mladá akrobatka se navíc chtěla po hospitalizaci vrátit do cirkusu a „dojet“ celou sérii vystoupení, které má společnost naplánované po celém Rusku. V cirkusu jí však sdělili, že si má dopřát dlouhého a kvalitního odpočinku, aby se dala dohromady. Potvrdil to zástupce společnosti Pavel Armjaninov.

petrw ( 3. listopadu 2018 11:29 )

jak jinak nez v Rusku tam jsou všichni zazracni

Zobrazit celou diskusi