„Máme ji naplánovanou na tento rok, ale nechceme prozrazovat, kdy to bude,“ řekl Marek, který se v listopadu stal otcem Bertrama (8 měsíců) a po narození potomka si se snoubenkou Terezkou řekne »ano«. „Veselka bude v přírodě. Taková hodně uvolněná, ale nebude v plavkách, jak by se mohlo zdát. Pozveme tam kamarády a bude to takový hezký mejdan,“ prozradil Dědík, jenž se v roce 2015 s Jitkou Schneiderovou (45) v taneční soutěži protančil do finále.

Podle informací deníku Aha! bude Marek v chomoutu, ještě než se StarDance začne vysílat na obrazovkách České televize, což bude na podzim. „Do soutěže jdu počtvrté, ale trému mám, jako bych tam šel poprvé,“ dodal taneční partner herečky Pavly Tomicové, se kterou už intenzivně zkouší na Kavčích horách.

VIDEO:  StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání?

Video
Video se připravuje ...

StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání? Česká televize

Fotogalerie
29 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva