Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bratr družky Oty T: Rodičům Aničky se za něj omlouváme

Autor: lac, apk - 
24. března 2011
05:00

Družka Oty T. je psychicky na dně. Celou rodinu ničí podezření, že jejich blízký může za smrt Aničky Janatkové. Za rodinu promluvil bratr Nadi (39) František Vích (37). Rodičům Aničky se za strašlivý zločin prostřednictvím Blesku omlouvá.

František Vích z Mostu je bezdomovec a příležitostně si vydělává na stavbách. Na jednu takovou v Mostě dovedl Otu T. (†41). Aby pomohl sestře Nadě, když jim došly peníze. O smrti druha své sestry se dozvěděl včera ráno.

Podle Františka byl Ota T. Aniččiným vrahem. A pokusem o sebevraždu to chtěl uhrát na to, aby se dostal do blázince a ne do kriminálu. „Té druhé rodině se za něj omlouvám. Zničil jejich i naši. Sestra je na tom psychicky špatně. Neodsuzujte ji s ním. A jeho dceru také ne,“ prosil muž.

sarka.q ( 27. března 2011 18:39 )

hmmm tomu tak uvěřím.. kdyby mi mrtvý sdělil kde leží pohřebený a nikdo mi nevěřil, tak bych vzala plánek lopatu a jela bych to místo hledat sama... a co že o vás slyším prvně - po bitvě každý generál? proč těch vašich 50 stran není někde na netu k přečtení? proč jste plánek nedala skupině dobrovolníků. kteří se zde na diskuzích domlouvali že půjdou Aničku hledat?

skvrnanskyobyvak ( 26. března 2011 15:30 )

Tolik nesrovnalostí, na konci "sebevražda", a rádoby příbuzný se omlouvá za něco, co není prokázané. Santusák na první pohled, chce vzbudit zájem médií, třeba by z toho něco hodilo, že mu není hanba. Jen doufám, že to policie nezamete pod koberec a vyjde na povrch pravda ať už prokáže vinu či nevinu O.

dudinka ( 25. března 2011 19:24 )

Třeba "na památku", aby se jím mohl dál vzrušovat.

dudinka ( 25. března 2011 19:20 )

Psychopat nezná logiku... Uvidíme.

nikto nevie ( 25. března 2011 18:05 )

Sorry, fikce

Zobrazit celou diskusi