Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Utajený pohřeb Aničky (†9)! Přeje si to rodina

Autor: puk, dam, kk, mivrk - 
29. března 2011
05:03

Anička Janatková (†9) konečně dojde pokoje. Její rodiče se měsíce trápili, zda ji někdo unesl nebo zavraždil, zda se ještě někdy vrátí. Bohužel to skončilo nejsmutněji, jak vůbec mohlo. Bezbrannou dívku někdo znásilnil a pak zavraždil, její tělíčko zakopal. Našlo se před 13 dny, rodina pak dalších sedm dní čekala na dívčiny ostatky. Už vytiskla parte.

Rodina už plní smutné povinnosti ohledně posledního rozloučení. „Plánují rozloučení jen v úzkém rodinném kruhu, tedy bez obřadu. Chtějí se vyvarovat pohledů nezúčastněných i obyčejných čumilů,“ svěřil Blesku zdroj z okolí rodiny.

Podle informací Blesku putuje Aniččino tělo v těchto dnech ke zpopelnění, rodina už nechala vytisknout parte. Ostatky vydali policisté kvůli odebírání biologických stop až po sedmi dnech. Výsledky expertiz stále nejsou k dispozici.

Dopis prý nebyl na rozloučenou

Ota T. (†41), jediný obviněný z vraždy a znásilnění dívky, se minulé pondělí pokusil oběsit ve vazební věznici a o dva dny později zemřel. Právě proto kriminalisté podali návrh k zastavení jeho stíhání. Ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil (ODS) si od vězeňské služby vyžádal vysvětlení Otova úmrtí. „Dozor byl vykonáván v souladu s pravidly. Muže jsme pravidelně kontrolovali,“ popsala závěr zprávy mluvčí vězeňské služby Markéta Prunerová. Dopis, který nechal v cele, byl podle ní osobního charakteru, nikoli však na rozloučenou!

Kriminalistům se nyní ozývají desítky lidí, kteří reagují na zveřejněný seznam nakradených věcí, které policie našla v Otových skrýších. Převážná většina je z Prahy 8.

jaramila ( 30. března 2011 11:56 )

Souhlas

anasyi ( 29. března 2011 16:18 )

to ze bude pohreb utajeny vedelo uz dost diskutujicich davno

e.44 ( 29. března 2011 13:16 )

a u toho mamuta byla k určení použita kostní dřeň. A svojí kostní dřeň vrah A. určitě na jejím těle, samozřejmě i s kostí, jinak by byla taky nepoužitelná, zaručeně nezanechal

e.44 ( 29. března 2011 13:11 )

Špatně, špatně špatně Ejakulát najít mohli. ( kdyby ne, nemohli by při stavu těla mluvit ani o znásilnění)Každý druh tkáně a tělních tekutin má jiné složení. Pokud nedošlo ke "zkapalnění" tkání, kdy by došlo k nenávratnému smíchání všeho rozloženého, mohli ze vzorku v pánevní oblasti určit, že šlo o ejakulát, ovšem ve stavu nepoužitelném k získání DNA. Na batohu byla zjištěna DNA z potu. NIkdy nebylo prokázáno, že na něj, nebo v jeho blízkosti, ejakuloval. Těch pytlů se po okolí povalovalo tolik, že se nedají brát ani jako nepřímý důkaz. A vzorky z oblečení?!? no to snad raděj ani nebudu komentovat...... Tam by byla šance jedině kdyby bylo uloženo odděleně od těla........

paila ( 29. března 2011 09:28 )

1) To, že se chtějí vyhnout ČUMILŮM řekl zdroj blízký rodině, nikoli její rodiče a upřímně, vy se jim divíte??? 2) Soucítit je jedna věc, hradat se mediálně v jejich soukromí je druhá věc. Jako by nestačilo, že ta malá byla zavražděná, dokážete si vůbec představit, jak těžké je se s něčím takovým vyrovnat??? Obzvlášť pokud vás ob den bombarduje její fotka a detaily její kruté vraždy z médií? 3) Blesku už hodně dávno nezáleží na Aničce, ani potřebují nějaký trhák,který udrží pozornost čtenářů alespoň pár dní, v případě Aničky jsou to už měsíce. UPŘÍMNOU SOUSTRAST RODINĚ

Zobrazit celou diskusi